hirdetes

Mit árulnak el rólad az anyajegyeid?

emszi

Az anyajegyek könnyedén felkeltik az emberek figyelmét, és attól függően, hogy hol találhatók a testünkön, rengeteget mesélhetnek rólunk! Mit árul el rólad az anyajegyed?

Mit árulnak el személyiségedről az anyajegyeid?

Az anyajegyek különös ismertetőjelei az embereknek. Ha először találkozunk valakivel személyesen, akkor biztosan az elsők között vesszük észre, ha az arcán anyajegy található. Az anyajegyek annyira egyediek lehetnek, hogy sokkal karakteresebbé, gazdagabbá tehetik az ember arcát, és ez által a tömegből sokkal valószínűbb, hogy az marad meg az emlékeinkben, akinek valami ilyen különös ismertetőjele van.

Vannak, akik ki nem állhatják, hogy arcukon egy kisebb vagy nagyobb anyajegy díszeleg, mások pedig a saját javukra fordítják. Sok hírességet el sem tudnánk képzelni jellegzetes anyajegyeik nélkül.

Az anyajegyek azonban sok mindent elmesélhetnek a személyiségünkről. Ha megvizsgáljuk egy ember arcát, és megnézzük, hogy hol találhatóak rajta az anyajegyek, akkor könnyedén levonhatunk néhány biztos következtetést a személyiségéről! Az alábbiakban te is megtudhatod, hogy mit árulnak el rólad anyajegyeid – akár az arcodon, akár máshol helyezkednek el!

Lássuk őket a következő oldalon!

Mit árulnak el személyiségedről az anyajegyeid?

Anyajegy a talpon

Ez a ritkán megfigyelhető, rejtett anyajegy az olyan emberek lábán található, akik szeretik az új dolgokat: imádnak utazni, új ízeket kipróbálni és új embereket megismerni. Népszerű személyek, akik szívesen állnak a társaságuk élére. Nem riadnak meg a változástól és mindig nyitottak az ismeretlen dolgokra is.

hirdetes

Anyajegy a halántékon

Ha az anyajegy a halántékodon helyezkedik el, az arra utal, hogy komoly lehetőségekre számíthatsz az utazás terén, legyen szó munkahelyi, üzleti utakról, vagy akár személyes vakációkról. Ha szeretsz utazni, akkor ez csak jó dolgokat jelenthet számodra!

Anyajegy a hason

A has jobb oldalán található anyajegy jó keresetre utal, és a nők egyik gyengéje. A bal oldalon található anyajegy az irigység jele, és az olyan emberek egyik jellegzetessége, akik szeretnek könnyű pénzt csinálni. A has közepén, a köldök környékén található anyajegy pedig a luxus életmód kedvelésére utal.

A következő oldalon folytatjuk!

Mit árulnak el személyiségedről az anyajegyeid?

Anyajegy az orr felett

Ez az anyajegy arra utal, hogy ígéretes karriernek nézel elébe. Talán előléptetésben, vagy fizetésemelésben lesz részed, esetleg rátalálsz arra a munkahelyre, ahol jól érzed magad. Mindez csak rajtad múlik, de ez az anyajegy egyértelmű jele ennek!

Anyajegy a szemöldök alatt

Ha anyajegy van a szemöldököd alatt az azt jelenti, hogy könnyedén alkalmazkodsz az adott helyzethez és jól bánsz az emberekkel. Nem csak közösségi beállítottságú vagy, de igazi vezéralkat is.

Anyajegy az ajkak felett

A klasszikus „szexepil” ami számos filmekben látható álomnő arcán megtalálható. Az ilyen anyajegyet viselők vonzóak és szeretetre méltóak. Nagyon igényes személyiségek, legyen szó ételekről, ruhákról, vagy bármi másról, ami körülöttük található.

hirdetes

A következő oldalon folytatjuk!

Mit árulnak el személyiségedről az anyajegyeid?

Anyajegy az arccsonton

Ez a jellegzetes anyajegy sok vezető egyéniségen megtalálható. Az ilyen anyajegyet viselők általában sikeresebbek az átlagnál és képesek magasra emelkedni a ranglétrákon.

Anyajegy a tenyéren

A tenyéren található anyajegy a stabilitást kedvelő emberek egyik ismertető jele. Ha ilyen anyajegyed van, akkor jól bánsz a pénzzel és remek érzéked van az üzlethez és gazdasághoz.

Anyajegy a vállakon

A jobb vállon található anyajegy bátor, magabiztos személyiségre utal, aki ha valamibe belekezd, el is végzi azt. A bal vállon díszelgő anyajegyek viselői szeretnek vitába szállni másokkal.

Anyajegy a háton

A lapockához közeli anyajegyek a hírnév előhírnökei. Az ilyen emberek gyakran nagyon magas pozíciókba jutnak el. A hát jobb oldalán elhelyezkedő anyajegyek jó egészségre és magabiztosságra utalnak, míg a bal oldaliak diplomatikus problémamegoldásra.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Magyar óriás nyúl

Magyar óriás nyúl: Ki ne ismerné ezt a jellegzetes, hosszú testű, erős, hengeres, terjedelmes... Tovább

Kossuth tér

Kossuth tér: Ha Budapestnek lenne főtere, akkor valószínűleg a Kossuth tér lenne az. Nem... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek