hirdetes

Hétvégén lesz az Artmozik éjszakája

EG

Jártatok már művészmoziban? Ha nem, mindenképpne látogass el, lehetőlég most hétvégén! A hangulat teljesen más, sokkal meghittebb, barátságosabb és szerethetőbb! Most hétvégén ráadásul premier előtti vetítésekre is beülhettek az Artmozik Éjszakája keretein belül! 

Művészmozi maraton Budapesten!

Premier előtti vetítésekkel is készülnek idén az Artmozik éjszakája szervezői a nézőknek, akik péntekről szombatra virradóra öt fővárosi moziban láthatják az újdonságok mellett a közelmúlt legnépszerűbb filmjeit. 

A Budapest Film Zrt. hagyományos maratonján idén először az egyes mozik egy-egy tematika szerint vetítenek filmeket - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A következő oldalon elmondjuk, milyen vetítések lesznek ebben az 5 művészmoziban!

Művészmozi maraton Budapesten!

A Toldi egyik termében kizárólag felnőtteknek szóló animációs filmek - mint A fiú és a szörnyeteg vagy A vörös teknős - forognak, a másikban skandináv krimik, köztük a teljes Q-ügyosztály trilógia kap helyet. 

hirdetes


    A Művész műsorának legfontosabb eleme Chaplin Modern idők című klasszikusának felújított, digitalizált változata lesz, amelyet az országos forgalmazás előtt itt láthat először a közönség, de itt vetítik az utóbbi évek egyik legfelkavaróbb horrorját, a Nyerset is, amely eddig csak a Titanic fesztiválon volt látható. A Művészben lesz lehetőség továbbá mindkét Trainspotting-film megtekintésére egymás után.

hirdetes
Művészmozi maraton Budapesten!

A Puskin mozi tűzi műsorára A sóher, valamint a Vademberek hajszája című új-zélandi komédiát, amelyet nagy sikerrel vetítettek legutóbb a miskolci Cinefesten.


    A Tabánban a helyi közönség kedvencei kerülnek terítékre, azok, amelyekre az elmúlt egy évben a legtöbben váltottak jegyet a budai artmoziban. Ezért itt újra meg lehet nézni a Teljesen idegenek vagy a Ha isten úgy akarja című alkotásokat.


    A Kino Cafe kizárólag a magyar sikerfilmekre koncentrál, itt vetítik sok egyéb mellett a Brazilok, a Testről és lélekről vagy az Ernelláék Farkaséknál című munkákat.

Ott találkozunk! :)

Forrás: MTI

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Január

Január: az év első hónapja.  Különböző elnevezések szerint szokás hívni a Fergeteg... Tovább

Heves megye

Heves megye: Heves megye Magyarország északkeleti részében, az észak-magyarországi régióban... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Magyar Utazás