hirdetes

Érkezik a kánikula! Mutatjuk melyik nap, milyen időre kell számítani!

VN

Az előrejelzések szerint meleg idő, szikrázó napsütésre, kisebb-nagyobb viharra lehet számítani. Kánikula lesz a héten, és ha minden igaz, augusztus 20-ra is marad velünk a jó idő. Mutatjuk, melyik napra mit jósol pontosan az Országos Meteorológiai Intézet.

Augusztus 20 időjárás előrejelzés 2023

Hétfői időjárás előrejelzés

Derült idő várható, csupán kevés gomolyfelhő lehet az égen. Csapadék nem lesz. A Kisalföldön megélénkülhet a délies szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul. Késő estére 15 és 24 fok közé hűl le a levegő.

Keddi időjárás előrejelzés

Napos idő várható, gomoly- és fátyolfelhőkkel. Délkeleten lehet erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés estétől. Csapadék napközben még nem valószínű. Este, éjjel főleg délen, délkeleten lehet néhol zápor, zivatar. A Fertő térségében néha megélénkülhet a délkeleti szél. Délutánra 29 és 35 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Szerdai időjárás előrejelzés

Napos idő valószínű, gomoly- és fátyolfelhőkkel. Helyenként előfordulhat zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A minimum-hőmérséklet 11 és 19, a csúcsérték 29 és 34 fok között várható.

hirdetes

Csütörtöki időjárás előrejelzés

Gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Helyenként előfordulhat záporeső, zivatar. Néhol időnként megélénkülhet az északkeleti szél. A minimum-hőmérséklet 11 és 19, a maximum 29 és 34 fok között valószínű.

Pénteki időjárás előrejelzés

Napos időre lehet számítani, gomoly- és fátyolfelhőkkel. Előfordulhat egy-egy zápor, zivatar. Mérsékelt lesz a légmozgás. A hajnali 12, 20 fokról 29 és 34 fok közé melegszik fel a levegő.

Szombati időjárás előrejelzés

Napos időre számíthatunk, gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel. Egy-egy zápor, zivatar előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet a hajnali 13, 21 fokról délutánra 29 és 35 fok közé emelkedik.

hirdetes

Vasárnapi időjárás előrejelzés

Napos időre van kilátás, gomoly- és fátyolfelhőkkel. Előfordulhat egy-egy zápor, zivatar. Helyenként megélénkül az északi szél. A minimum-hőmérséklet 14 és 22, a csúcsérték 29 és 35 fok között valószínű.

Mit csináljak augusztus 20-án? Bár vasárnapra esik idén az állami ünnep, nem kell otthon ülnöd! Legyen különleges ez a vasárnap, hiszen ünneplünk! Tedd félre a jelen sérelmeit, és emlékezz méltóképpen a múlt nagy dolgaira, Szent Istvánra! Itt mutatjuk a legjobb augusztus 20-i budapesti programokat! Itt pedig a balatoni ünnepi programokat!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Takarító cég Budapest

Megbízható, gyors és alapos takarító cég Budapesten? A számos referenciával rendelkező... Tovább

Kossuth híd

Kossuth híd: Ma már nem létező hídról beszélhetünk esetében, azonban a főváros életében... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Hírek Kirándulás Utazás