hirdetes

Börtönbe kell vonulnia Aurelionak – Zokogva, remegve hagyta el a bíróságot

Sz.F.

Szebb napokat is megélt már az egykori Való Világ győztes Aurelio, a tárgyalásán teljesen összetört, remegett, zokogott, az ítélet azonban így is megszületett természetesen! 

Börtönbe kell vonulnia Aurelionak – Zokogva, remegve hagyta el a bíróságot

Szerda reggel sötét napra virradt az Aurelio család háza táján, ugyanis ez volt az a nap, amikor megkezdődött az egykori Való Világ győztes tárgyalása. A celeb szerelmével, Dominikával érkezett meg a bíróságra. 

Mit követett el Aurelio?

Aurelio Caversaccio két évvel ezelőtt, 2017-ben egy kocsmában italozott barátjával, majd elaludt. Amikor magához tért, azt vette észre, hogy hiányzik nagyjából 180 000 forintja. Azt gondolta, hogy a gyerekkori barátja tűntette el a pénzt, ezért felhívta két barátját, és elkezdték keresni a férfit. A vádirat úgy szól, hogy a sértettet bántalmazták, majd több helyre is magukkal vitték, miközben a pénzt keresték. Végül Aurelio bajai lakásán kötöttek ki, ahol aláírattak vele egy papírt, mely szerint tartozik és elengedték. Ekkor már keresték a celebet, mivel többen felismerték a kocsmában is. 

hirdetes

Az Aurelio-ügy – A nyomozás

A rendőrök több embert is kikérdeztek, megnézték a kamerafelvételeket. A harmadrendű vádlott a nyomozás során mindent bevallott és a társaira kente az egész ügyet. Aurelio már korábban összetört, mivel tudta, hogy ha bűnösnek találják, akkor nemcsak az emberrablásért kell fizetnie, hanem a korábban, kábítószerbirtoklásért kiszabott büntetés miatt is. 

Aurelio és a tárgyalás

Nem véletlenül félt a korábbi ügye miatt, most ezt is hozzácsapták, így az összbüntetése öt év két hónap letöltetni szabadságvesztés! Ez még nem jogerős, Aurelio ügyvédje természetesen benyújtotta a fellebbezést. A VV-győztes az utolsó szó jogán elmondta (könnyeivel küszködve), hogy igazságtalanul hurcolták meg. Az ítélethirdetést már nem várta meg a celeb, elhagyta a bíróságot, mivel a tárgyalás annyira megviselte, hogy nem bírta tovább. 

hirdetes

Aurelio 2014-ben nyerte meg a Való Világ hatodik szériáját, egy éven kapott havi egy millió forintot, valamint megnyert egy lakást és egy autót is. 2015-ben kokaint találtak nála a rendőrök egy közúti ellenőrzés során, 2017-ben pedig jött az emberrablás. A bíró szerint az önbíráskodás fajult emberrablássá. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Magyar hidegvérű

Magyar hidegvérű: Nemes magyar fajta, mely különlegesnek számít. Ez a hidegvérű ló erősen... Tovább

Wellness hotel a Bükkben

Wellness hotel a Bükkben, csodás környezetben A Bükk hazánk egyik leggyönyörűbb... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek