hirdetes

Ausztrália legyőzte a járvány! Hogyan? Betartottak néhány egyszerű szabályt!

VN

Miközben itthon a koronavírus járvány második hullámával küzdünk, napi szinten 100-nál is jóval többen halnak meg, és Európa más országaiban sem sokkal fényesebb a helyzet, az USA-ról pedig már ne is beszéljünk, addig úgy tűnik Ausztráliában sikerült legyőzni a koronavírus járványt! Biztosan téged is érdekel, hogy hogyan, mi lehet a titok? Már előre lelepleznénk a nagy titkot: az ausztrálok titka, hogy nincsen titok, be kell tartani a szabályokat!

Ausztrália és a koronavírus

Koronavírus Ausztráliában

Ha gyorsan megnézzük a friss adatokat, akkor azt láthatjuk, hogy nem csak szóbeszéd, hogy Ausztrália áll nyerésre a koronavírussal kapcsolatban. Összesen (tehát év eleje óta) 28.000 koronavírussal azonosított személy, 25.462 gyógyult, 908 halott, 47 aktív fertőzött jelenleg, 36-an kórházi ápolás alatt, 9 új eset az elmúlt 24 órában, 62 új eset az elmúlt 1 hét leforgása alatt, ebből egyetlen egy, az aki nem külföldről érkezett, tehát összesen 1 ember az, aki Ausztráliában fertőződött meg az elmúlt hét alatt. Ja és még az is fontos információ, hogy 37.254 embert teszteltek az elmúlt 24 órában a hivatalos ausztrál koronavírus infó oldal adatai szerint. Hogy legyen egy kis összehasonlítási alapunk ide tenném a mai friss magyar adatokat: Koronavírus: Meghalt 171 beteg, 5415-tel nőtt a fertőzöttek száma, 7869-en kórházban, 645-en lélegeztetőgépen https://www.magyarorszagom.hu/koronavirus-12-10.html És igen, teljesen jogos, ne hasonlítsuk össze Ausztráliát Magyarországgal, hiszen Ausztrália lakossága majdnem 25 millió, hazánké pedig 10 sem. De említhetnénk ellenpélda gyanánt bármely más szomszédos országot is Magyarország helyett. Nem az itteni helyzetet szeretnénk ezzel minősíteni, hanem az ausztrálokét kiemelni. Valamit nagyon jól csináltak ugyanis!

hirdetes
hirdetes

Mitől ilyen jók az ausztrál számok?

Itt leírtuk, hogy hogyan sikerült Kínának legyőznie a koronavírust, most pedig arra keressük meg a választ, hogy hogyan sikerült ugyanez Ausztráliának! Lapozz a következő oldalra, és mutatjuk is, hogy pontosan minek köszönhetik a sikert! 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Luxemburgi ház

Luxemburgi ház: A Luxemburgi-ház alapítója Luxemburg grófja, Henrik volt, aki  az 1300-as... Tovább

Puskin mozi

Puskin mozi: A mai Puskin elődje a Magyar Világ kávéház volt. 1926-tól a Mezőgazdasági... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Külföld
X
Kövess minket facebookon!