Minden, amit tudtál, felejts el – AUSZTRÁLIA NEM LÉTEZIK!

Minden, amit tudtál, felejts el – AUSZTRÁLIA NEM LÉTEZIK!

Sz.F.

Ausztrália nem létezik – legalábbis ezt állítja egy Stockholmban élő gimnazista fiú. A napokban közzétett, bizonyítékokkal alátámasztott tudományos értekezését több mint 23 000-en osztották meg, közel 40 000 tetsziket kapott…Érdekes, hogy a legtöbben még egyet is értenek a fiúval. 

Minden, amit tudtál, felejts el – AUSZTRÁLIA NEM LÉTEZIK!

Shelley Floryd arról ír a „tanulmányában”, hogy Ausztrália az emberiség legnagyobb átverése, ennél nagyobb kamut még soha senki nem látott!

És miért is nincsen Ausztrália?

A fiú szerint Ausztráliát csak kitaláltak, még pedig azért, hogy az emberek elhiggyék, hogy létezik a Földön egy olyan hely, ahová a britek a bűnözőiket toloncolták ki. A valóság szerinte azonban más, a bűnözőket csupán felrakták egy hajóra, és elküldték őket a távoli tengerekre, őket soha többé nem látta senki.

A 24,4 millió lakossal rendelkező Ausztrália pedig kamu. A kontinens létezését kamu dokumentumokkal és hazugságokkal próbálják bizonyítani az emberiség számára, ez a vezető kormányok legnagyobb hoax-a. A következő oldalon még több okosságot találsz, érdemes lapozni egyet! 

Minden, amit tudtál, felejts el – AUSZTRÁLIA NEM LÉTEZIK!

Ez is kamu, soha nem járhattál ezen a földrészen, ugyanis nem létezik! Felszálltál a repülőgépre, ez rendben van, azt viszont nem számítottad bele, hogy a pilótáknak meg van mondva, hogy melyik szigetre vigyék azokat, akik Ausztráliába vágynak. A gép több mint valószínű, hogy Dél-Amerikában landolt, ahol többnyire színészek élnek, ők pedig profi módon hitetik el mindenkivel azt, hogy Ausztráliában vannak!

Az elméletet több 10 000 ember kommentálta, legfőképpen természetesen az ausztrálok, sokan viccesen, még többen viszont dühösen próbálták bizonygatni azt, hogy Ausztrália létezik, több-kevesebb sikerrel, a fiút nem lehet meggyőzni…

A gond ezzel csak az, hogy rengetegen gondolkoztak el azon, hogy létezik-e valójában Ausztrália, vagy sem, és ezt egy gimnazista fiú kezdte el. Bele se merek gondolni, abba, hogy mi történne akkor, hogyha egy neves színész mondaná ugyanezt, és bevallaná, hogy miatta hiszi azt mindenki, hogy Ausztrália létezik. Természetesen a fiú „tanulmánya” nem igazán fedi a valóságot, én nehezen tudtam nevetés nélkül elolvasni az írását, remélem, hogy ti sem hisztek neki! 

Azt hitted, mi találtuk? Itt megtalálod az eredeti írást! 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában

Szótár

Gemenci erdő

Gemenci erdő: Gemenc vagy Gemenci erdő egy nagy területen elhelyezkedő, természetvédelmi... Tovább

Hortobágyi Nemzeti Park

Hortobágyi Nemzeti Park: A Nemzeti Park, mely egyszerre szerepel az UNESCO listáján Természeti... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Külföld Utazás