notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Minden, amit tudtál, felejts el – AUSZTRÁLIA NEM LÉTEZIK!

Minden, amit tudtál, felejts el – AUSZTRÁLIA NEM LÉTEZIK!

Sz.F.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ausztrália nem létezik – legalábbis ezt állítja egy Stockholmban élő gimnazista fiú. A napokban közzétett, bizonyítékokkal alátámasztott tudományos értekezését több mint 23 000-en osztották meg, közel 40 000 tetsziket kapott…Érdekes, hogy a legtöbben még egyet is értenek a fiúval. 

Minden, amit tudtál, felejts el – AUSZTRÁLIA NEM LÉTEZIK!

 

Shelley Floryd arról ír a „tanulmányában”, hogy Ausztrália az emberiség legnagyobb átverése, ennél nagyobb kamut még soha senki nem látott!

 

És miért is nincsen Ausztrália?

 

A fiú szerint Ausztráliát csak kitaláltak, még pedig azért, hogy az emberek elhiggyék, hogy létezik a Földön egy olyan hely, ahová a britek a bűnözőiket toloncolták ki. A valóság szerinte azonban más, a bűnözőket csupán felrakták egy hajóra, és elküldték őket a távoli tengerekre, őket soha többé nem látta senki.

 

A 24,4 millió lakossal rendelkező Ausztrália pedig kamu. A kontinens létezését kamu dokumentumokkal és hazugságokkal próbálják bizonyítani az emberiség számára, ez a vezető kormányok legnagyobb hoax-a. A következő oldalon még több okosságot találsz, érdemes lapozni egyet! 

hirdetes

 

Minden, amit tudtál, felejts el – AUSZTRÁLIA NEM LÉTEZIK!

 

hirdetes

Ez is kamu, soha nem járhattál ezen a földrészen, ugyanis nem létezik! Felszálltál a repülőgépre, ez rendben van, azt viszont nem számítottad bele, hogy a pilótáknak meg van mondva, hogy melyik szigetre vigyék azokat, akik Ausztráliába vágynak. A gép több mint valószínű, hogy Dél-Amerikában landolt, ahol többnyire színészek élnek, ők pedig profi módon hitetik el mindenkivel azt, hogy Ausztráliában vannak!

 

Az elméletet több 10 000 ember kommentálta, legfőképpen természetesen az ausztrálok, sokan viccesen, még többen viszont dühösen próbálták bizonygatni azt, hogy Ausztrália létezik, több-kevesebb sikerrel, a fiút nem lehet meggyőzni…

 

A gond ezzel csak az, hogy rengetegen gondolkoztak el azon, hogy létezik-e valójában Ausztrália, vagy sem, és ezt egy gimnazista fiú kezdte el. Bele se merek gondolni, abba, hogy mi történne akkor, hogyha egy neves színész mondaná ugyanezt, és bevallaná, hogy miatta hiszi azt mindenki, hogy Ausztrália létezik. Természetesen a fiú „tanulmánya” nem igazán fedi a valóságot, én nehezen tudtam nevetés nélkül elolvasni az írását, remélem, hogy ti sem hisztek neki! 

 

Azt hitted, mi találtuk? Itt megtalálod az eredeti írást! 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
274 686
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
4 098 989
Közösség
hirdetes

Szótár

Gyulai kolbász vagy gyulai pároskolbász

Gyulai kolbász vagy gyulai pároskolbász: Hungarikum. A Gyulai Kolbász története lassan... Tovább

Műcsarnok

Műcsarnok: esetében Budapest legnagyobb kiállítóterméről beszélhetünk, amely a Hősök... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 107

Átlagos értékelés: 4.8

Érdekességek Kirándulás Külföld Utazás