hirdetes

Autó és ingatlan- ezek a legnépszerűbb apróhirdetés kategóriák!

B. Á.

Az internet a mindennapok elmaradhatatlan része. Nem csak munka, tájékozódás, ügyintézés, kapcsolattartás esetén tesszük le mellette a voksot, hanem akkor is, ha vásárlásról van szó. A webshopok minden korábbinál szélesebb választékban vannak jelen a kínálatban, ám nem ez az egyetlen módja annak, hogy hozzájuthassunk a szükséges holmikhoz. 

Autó és ingatlan- ezek a legnépszerűbb apróhirdetés kategóriák!

A maxapro.hu szerint egyre többen választják az apróhirdetéseket. A napról-napra bővülő ajánlatok között mindenki rábukkanhat arra, amit aktuálisan keres. De vajon melyek azok a kategóriák, amelyekben a legtöbben keresgélnek? Milyen apróhirdetésekkel találkozhatunk a leggyakrabban? 

Ha nem mindegy az ár

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a használt autók és az ingatlanok a legnagyobb számban megtalálhatóak az apróhirdetések ajánlatai között. Ezekre is keresnek rá a legtöbben, hiszen a lakhatás és a közlekedést biztosító gépjármű mindenki számára lényegesek. Ugyan az újépítésű lakóparkok és a szalagról éppen csak most legördülő autók iránt is sokan érdeklődnek, de ha nem mindegy az ár, akkor bizony a használt piac kerül fókuszba. 

Autóvásárlás okosan 

Használt autóvásárlás esetén két opció létezik. Dönthetünk a kereskedések ajánlatai mellett, ám esetükben szinte biztosan, hogy mélyebben kell a zsebbe nyúlni, mintha magánkézből vásárolnánk. Az apróhirdetések között autókereskedések és magánszemélyek hirdetéseivel is találkozni. Hogy melyikkel van dolgunk, azt a hirdető személyéből vagy sok esetben a feltöltött képekből is jól látni. Vannak, akik kifejezetten a kereskedések iránt érdeklődnek, hiszen így akár a korábbi autó beszámítására és a teljes körű ügyintézésre is van lehetőség.

hirdetes

Mások a takarékoskodás apropóján inkább választanák a magánszemélytől történő vásárlást. A körültekintő személyes megtekintés elmaradhatatlan mindkét esetben, de főként a magánszemélytől történő vásárlás esetén érdemes odafigyelni arra, hogy milyen jól látható vagy rejtett hibák jellemzik a kiszemelt járgányt. Eladóként célszerű olyan hirdetést feladni, amely nem árul zsákbamacskát és a képeken, valamint a szövegben is egyértelműen jelzi, ha bármilyen hibája van az autónak. 

Használt ingatlan többféle árkategóriában 

Ingatlan iránt érdeklődve rendszerint konkrét elképzeléseink vannak arról, hogy helyileg hol legyen az ingatlan, valamint milyen árkategóriát képviseljen. Ezeket szűrési feltételként is be lehet állítani, ennek köszönhetően pedig kizárólag a releváns hirdetések láthatóak. Érdemes árban kicsit fölé menni a tervezettnek, hiszen könnyen lehet, egy kihagyhatatlan ajánlattal találkozhatsz, ami megéri a néhány százezer vagy millió plusz költséget. 

hirdetes

A panelek, a klasszikus családi házak éppen úgy megtalálhatóak az ingatlankínálatban, mint a polgári házak vagy a minden luxust kínáló, prémium kategóriás otthonok. A nagyvárosokban rendszerint magasabbak az árak, mégis megéri ezekben gondolkodni, hiszen sokkal több lehetőség kínálkozik, mint egy kis településen. A nagyvárosok agglomerációja is figyelmet érdemel, ugyanis így milliókkal olcsóbban vásárolhatunk ingatlant, autóval pedig akár 15 perc alatt elérhető a megyeszékhely. 

Ugyan a használt autók és ingatlanok a leginkább keresettek, de a ruházati termékek, a műszaki cikkek, a bútorok és a különféle szolgáltatások is nagy érdeklődésre tartanak számot. A másodkézből beszerzett holmik gyakran még évekig kiváló állapotban használhatóak, mégis az új ár töredékéért lehet ezekhez hozzájutni. Megéri esélyt adni ezeknek. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Victor Vasarely

Victor Vasarely: 1908-ban született Pécsett. Eredeti neve Vásárhelyi Győző volt.Vasarely a... Tovább

Nyíregyházi Állatkert

Nyíregyházi Állatkert: Az ország legnagyobb és legszebb állatparkjáról van szó. Az... Tovább

Tovább a lexikonra