hirdetes

Év Bejglije 2023: Ezek a cukrászdák kaptak elismerést!

ZH

Az Év Bejglije verseny 2023 győzteseinek kihirdetése izgalmas pillanatokat hozott a cukrászat világában. A hagyományos diós, hagyományos mákos és ínyenc kategóriákban versenyző mestercukrászok remekeikkel hódítottak!

az év bejglije

Íme az év bejglije 2023-ban


Az idei Év Bejglije verseny ismét megmozgatta a cukrászat világát, és a Magyar Cukrász Ipartestület három kategóriában hirdette meg a versenyt: "Hagyományos diós", "Hagyományos mákos" és "Ínyenc". A zsűri, melynek tagjai neves szaktekintélyek és szenvedélyes "műkedvelő" zsűritagok, több mint 50 bejgli közül választotta ki az idei győzteseket. Most pedig nézzük, kik lettek az Év Bejglije verseny díjazottjai!

Hagyományos diós kategória

???? Aranyérmes: Lengyel Gabriella - Édes Szelet cukrászda, Budapest

A hagyományos diós bejgli kategóriában az Aranyérem Lengyel Gabriellának, az Édes Szelet cukrászda mesternőjének zsebében landolt. A különleges recept és a tökéletes dióstöltelék ezüstéremmel jutalmazták Kiss Károlynét, míg a bronzéremet Kara József Zoltánné nyerte el az Erika Cukrászdájával, Kesztölcön.

hirdetes

Hagyományos mákos kategória

???? Aranyérmes: Simon Andrea – Desszert Center, Gyomaendrőd

A hagyományos mákos bejgli aranyérmesévé Simon Andrea vált, a Desszert Center cukrásza Gyomaendrődről. Az ezüstérem Fazekasné Both Anikóhoz került, aki a Tolnai Both Cukrászdát vezeti, míg a bronzérmet Kiss Károlyné szerezte meg a Major Cukrászdával, Budapesten.

Ínyenc kategória

???? Aranyérmes: Adventi pirkadat - Millei Renátó, Dinasztia Cukrászda, Siófok

Az ínyenc kategória kiemelkedő győztese Millei Renátó lett a Dinasztia Cukrászdából, Siófokról, az Adventi pirkadat bejglijével. Az ezüstérmet Dezső Erika és Magyar Éva vehették át a Gerő Cukrászdájából, Nagykanizsáról, a Kelet Kincse nevű alkotásukért. A bronzérmet Földimogyorós füge bejglijével Borongics Anett, a Süti Butik tulajdonosa, Nagykanizsáról szerezte meg.

hirdetes

Auguszt Elemér különdíj

???? Kiss Károlyné – Major Cukrászda, Budapest

Az Év Ínyenc Bejglije kategória legmagasabb összpontszámát elérő versenyzőnek járó Auguszt Elemér különdíjat Kiss Károlyné vitte el a Major Cukrászdából, Budapestről.


Az év bejglije verseny győztesei

Gratulálunk minden résztvevőnek és a díjazottaknak! Az idei Év Bejglije verseny ismét bizonyította, hogy a hagyományok és az új, kreatív ízek tökéletes harmóniájában rejlik a legfinomabb ünnepi édesség titka. Készüljetek a karácsonyi asztalra ezekkel a kivételes bejglikkel, és érezzétek az ünnepi készülődés igazi ízét és hangulatát!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Gulyásleves

Gulyásleves: A gulyás az egyik leghíresebb magyar ételnek számít, melyet külföldön teljesen... Tovább

Kékfrankos

Kékfrankos: A kékfrankos a szőlőfélék családjába, a bortermő szőlőkhöz tartozó... Tovább

Tovább a lexikonra
Ételek Gasztronómia Szórakozás
X
Kövess minket facebookon!