hirdetes

Ezek a színek fognak hódítani jövőre- avagy íme a Pantone listája 2021 top 10 színéről

VN

Aki otthonosan mozog egy kicsit is a témában, az jól tudja, hogy a nagynevű festékgyártó cég minden évben kiadja az év színeit, amik a következő évet uralni fogják. Nemcsak a lakberendezésben, hanem a divatban is, éppen ezért a nagy bejelentés apropója nem kisebb esemény volt, mint a New York-i divathét. Idén egyébként a klasszikus kék volt az év színe, bár a koronavírus miatt kicsit kevesebb figyelmet kapott a kelleténél, reméljük a jövő évire jobban tudunk majd koncentrálni. Hogy melyik színekről van szó pontosan? Már mutatjuk is 2021 legjobb színeit!

Pantone év színei 2021

#1: 2021 legjobb színei

PANTONE 14-1050 Marigold (Bársonyvirág) – „megnyugtató arany-narancssárga sárgába oltva, ami felmelegít” Azt hiszem egy kis narancssárga boldogság, és harmónia rá is fér a világra mostanában Reméljük ez a szín eléri a célját, és megnyugtatja és közben felmelegíti az embereket. Mi már alig várjuk, hogy mindenki ilyen ruhában rohangáljon.

#2: 2021 legjobb színei

PANTONE 15-4020 Cerulean (Égszínkék) – „az ég színe derűs egy kristálytiszta napon” Az ég színénél nem sok természetesebb van. Természetes, de mégis különleges, és éppen ezzel a tulajdonságával tud kiemelkedni a többi élénk, vagy éppen visszafogott szín közül. Biztosan a nappalikban, és felvéve is kellemesen fog hatni.

hirdetes

#3: 2021 legjobb színei

PANTONE 18-1248 Rust (Rozsda) – „föld-inspirálta őszi levelek barna emblémája, ami nem jellemző a tavaszi palettára” Érdekessége, hogy ez valóban egy leginkább ősszel divatos árnyalat, ennek ellenére 2021-ben a tavaszi kollekcióban fog megjelenni. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan tudják a tavaszi színek mellé becsempészni ezt az igen eltérő árnyalatot a gardróbunkba a tervezők.  

#4: 2021 legjobb színei

PANTONE 13-0647 Illuminating (Világító) – „barátságos és örömteli sárga, amely a napsütéses nap ígéretét hozza” Kedves szlogen! A sárga már egy ideje -bár mindig más-más árnyalatban- terítéken van a kifutón, és leginkább a konyhák, nappalik falán is, és ez nem lesz másként 2021-ben sem, hiszen vidám sárgából sosem elég!

hirdetes

#5: 2021 legjobb színei

PANTONE 18-4140 French Blue (Francia kék) – „kevert kék színárnyalat, amely a párizsi tavasz vízióját kelti” 2020 a klasszikus kék éve, és úgy látszik ettől a vonaltól nem is nagyon fogunk elszakadni, bár ez egy kicsit másabb árnyalat, és a fentebbi kék is merőben eltérő volt, laikus szemeknek ez nem túl drasztikus változás. 
 

Ennyi jó szín nem fért egy oldalra, lapozz kérlek a folytatáshoz, és nézd meg a minden eddiginél extrémebb színösszeállítást! 

Forrás: Kép: https://www.pantone.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Üvegfal jelentése

Az üvegfal a legtöbb esetben irodaházakban, középületekben kerül telepítésre, és a... Tovább

Palotás

Palotás: Tradícionális magyar táncfajta. A magyar táncok kiforrásának ideje a 16. századra... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Hírek