hirdetes

Úgy érzed, eltévedtél az élet útján? Ez a cikk segíteni fog!

Sipos Gyula

Néha az ember azt érzi, nem tudja, mit kellene tenni, hogyan tovább. Vajon melyik a jó út, mit válasszak, mi a teendőm? Sipos Gyula írása segíteni fog ebben!

Úgy érzed, eltévedtél az élet útján? Ez a cikk segíteni fog!

Ki vagy mi az, ami segíthet megtalálni az utadat az életben? Van-e valaki, aki megmondja neked, mi a jó út, hogyan menj tovább? Kire hallgass? Ki a mérvadó? Nehéz kérdés, ugye?!  Sokaknak már bem az, ilyen Sipos Gyula is, aki megtudta, mi az igazság az életével és a jövőjével kapcsolatban. Ő az Igazsagoldala.hu honlap tulajdonosa és szerzője. Az alábbi sorokat ő írta Neked! 

 

Ez valóban „az igazság oldala”?

Az, hogy igazság, elég elcsépelt kijelentés, de egy igazságot viszont szívesen kimerek jelenteni azt, hogy emberek vagyunk, és itt élünk a Földön!
Minek köszönhetjük ezt? Annak, hogy valaki, vagy valami valóban megalkotott minket.

Ezen az oldalon elsősorban a Biblia tanulmányozásával szeretném átadni azt az ismeretet, amely által valóban megtudhatjuk az igazságot, hogy miért is vagyunk a földön, és milyen jövő vár ránk?  

Szeretnéd Te is megtudni, mi az Igazság a Te életeddel kapcsolatban?

Szeretném megmutatni Neked honlapomon! A weboldalon lesznek rövidebb, vagy hosszabb leírások is, ahogy kedvem lesz hozzá, és az időm is engedi, szívesen megosztom a gondolataimat, mint például itt, ha tovább olvasod. 


Valóban létezik Isten?

Bár lehet, hogy az Isten szó csak fogalom, talán azért, mert a mai korban az evolúció az elfogadottabb.  De gondoljunk csak bele! Amíg nem ismertük, mondjuk a matematikát, addig az fogalom volt a számunkra, de ahogy meg tanultunk számolni, ismeretet szereztünk róla ténnyé vált. Ugyan így van ez Istennel. Amíg nem ismerjük meg Istent, addig fogalom, de ha megismerjük, ténnyé válik számunkra. Ő maga kéri a szavában, hogy ismerjük meg. A János 17:3-ban ezt mondja: Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és a kit elküldtél, a Jézus Krisztust.

hirdetes


Azért választottam ezt a Bibliaverset, mert itt rögtön két dolog is felmerül. Jézust is meg kell ismerni, és egy újabb fogalommal találkozunk rögtön, örök élet. Ezzel az volt a célom, hogy kíváncsivá tegyelek. Ezek szerint tényleg létezhet az is?

Igen, de ezt is meg kell ismerni, hogyan?

Ezért, ha tisztába szeretnél lenni ezekkel a kérdésekkel? Meghívlak egy teljesen ingyenes Bibliatanulmányozásra, ahol mindenféle misztikum nélkül ismerheted meg a Biblia teljes igazságát. Hogyan és miért íródott?

Teljesen új módszerrel, mint ahogy eddig találkoztál vele. A tanulmányozás során úgy, hogy egy-egy részletnek az értelmezését közösen megbeszélnénk. Mondjuk, felolvasunk egy témát a Bibliával összhangban, utána Te magad, felteheted a kérdéseidet a témával kapcsolatban, hogy biztos legyél a megértésben. A végén pedig összefoglaljuk, hogyan értelmezted a tanultakat, mit értettél meg belőle.

Meg fogod ismerni mi Istennek az akarata, a szándéka, és ahogy haladsz az ismerettel azt is megérted majd, hogyan kell a legoptimálisabban élned és mit kell tenned, hogy ez sikerüljön. Semmi másra nem lesz szükséged csak egy Bibliára és a megfelelő hozzáállásra.

hirdetes

Miért kellene hallgatnod rám?

Mert amióta én is megismertem a Bibliát nem csak személyesen változtam meg, hanem az élethelyzetem is. Megszabadultam egy csomó rossz szokástól és megváltozott az értékrendem és az életminőségem is. Azóta sokkal céltudatosabban gondolkodom. Célja lett az életemnek.

Bár elég későn ismertem meg a Bibliát, már elmúltam 50 éves, de megérte. Addig ateista voltam, a pénzt hajtottam mégis alig haladtam egyről a kettőre.
De amikor megismertem a Szentírást megnyugodtam, lelassítottam, és minden helyre állt. Ezt a nyugalmat és biztonságot szeretném megismertetni mindenkivel, hogy már most jobb, és boldogabb legyen az élete.

Az eddig olvasottak alapján sokan mondhatják, na, ez is meg akar téríteni. Pedig a térítés szó alatt azt kellene érteni, hogy ha valamit megismerünk, sőt megtanulunk, akkor annak megfelelően gondolkodunk és a szerint is cselekszünk. Gondoljunk csak az iskolákra. A tanítókra, vagy tanárokra is azt mondjuk, hogy térítők? Nem szoktuk azt mondani, pedig azok. Ráadásul nagyon kemény munkával igyekeznek minden lehetséges dolgot megtanítani, ami majd a gyermek, később az ember hasznára válik. Hiszen amit elsajátítottunk az iskolában, vagy amit a szüleinktől tanultunk, az fogja meghatározni az egész életünket. Igen, keményen terelnek, és ha letérünk, megpróbálnak visszatéríteni. Akkor mondhatjuk rájuk, hogy térítők? Igen, mondhatjuk.

Ugyan így van ez Istennél is. Létre hozta az embert, szabad akaratot adott, hogy ne érezzünk kényszert vele szemben. Szeretettel megpróbált tanítani, irányítani a helyes úton.

Az után, hogy az ember bűnbe eset, leíratta számunkra a Bibliát azért, hogy az ember a legoptimálisabban tudja élni az életét. De a Sátán folyamatosan belepiszkít. teljesen elvakítja az embert, hogy ne vegyen észre semmit és tönkre tegye Isten munkáját.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van erre az ismeretre, és a családodat is szeretnéd biztonságosan és értelmesen felnevelni, ráadásul megismerni, milyen jövő vár ránk?
Akkor kérlek, jelentkezz bátran! Örömmel és szeretettel várlak! Weboldalamat IDE kattintva érheted el! 


 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Aquincum

Aquincum: egy római katonai tábor és polgári település volt a mai Budapest területén. A... Tovább

Egri Vár

Egri Vár: az egyik leghíresebb magyar csata helyszíne, mely ma is kiváló állapotban van és... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek