hirdetes

Nem kell biciklizni- Körbe is lehet aludni a Balatont

VN

Biciklizni, netán futni? Minek mozdítanánk egyetlen fél ujjunkat is, amikor feküdni is élvezet a Balaton partján? Végre másnak is leesett ez és nem futóversenyt, vagy biciklis kört szervez a Balatonnál, hanem alvást. 2023 június 24-én, egy szombati napon szervezik az első Balaton-körbealvást.

Balaton-körbealvás részletek

Balaton-körbealvás?

Biztosan mindenki ismeri a Balatoni bringakört, aminek segítségével körbe lehet tekerni hazánk legnagyobb tavát, a Balatont…igen ám, de ez a tó akkora, hogy sokan tengernek nevezik. 204 km-t biciklivel? Na meg az Ultra Balaton, amit minden évben megszerveznek már egy ideje. Ami arról szól, hogy csoportosan futják körbe, még mindig 205 km-t? Ezeknek a maradék eszük is elment? Ha benned is hasonló gondolatokat ébresztett a dolog, akkor meg van a te sportod! Jövőre megszervezik a Balaton körbealvását, amihez 408 000 emberre van szükség. Rád is számíthatunk, ugye? Nem kell mozogni, nem kell versenyezni, nem kell izzadni, csak feküdni 205 kilométeren! Ilyen egyszerű a Balaton-körbealvás. 

Hogyan zajlik a Balaton-körbealvása?

hirdetes

Az igazat megmondva még mi sem sok mindent tudunk, csupán azt, hogy melyik napot kellene bekarikáznunk a naptárban, ha lenne már jövő évi, ugyanis a dátumon kívül nem túl sok mindent osztottak meg velünk a szervezők. A pontos dátum: 2023. június 24., szombat, 18:00. Annyira már senki sem lehet lusta, hogy erre ne jöjjön el. Ha a körbetekerést már régóta halogatod, akkor itt egy remek alkalom, hogy lehúzd a bakancslistádról, vagyis lecseréld erre, mert ez egyébként is menőbb. 

„Mindig is lusta voltál körbe-biciklizni a Balatont? Inkább aludnál, mint izzadnál? Jelentkezz a Balaton-körbealvásra! Csak egy hálózsákra és egy párnára lesz szükséged. Ha úgy érzed aludni jobb, mint tekerni, itt a helyed.”- áll a felhívásban.

 

Miért menj a Balatont körbealudni?

hirdetes

Viccet félretéve, ez nem is egy olyan rossz ötlet, hiszen egy nagy összefogásra van szükség. A balatoni bicikli út 204km hoszzú, tehát a szervezők számításai szerint 408 ezer emberre van szükség a körbealváshoz, eddig 29 ezer ember jelzett vissza a Facebook eseménynél, tehát vannak még szabad helyek a magyar tenger körül! Nincs semmi másra szükség ehhez, csak egy hálózsákra és párnára, de a nagyobb komfortigényűek matracot, szúnyogirtót is vihetnek. Az egész eseményt egy csapatnyi fiatal szervezi, mi pedig szeretnénk sok sikert kívánni nekik hozzá! Legyen neked is részed egy igazi közösségi összefogásban! Minden infó, és részletek a Facebook eseményben várhatóak ITT.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Magyar akácméz

Magyar akácméz: Hungarikum, mely messze földön híres. A magyar akácméz világos, lágy,... Tovább

Péter és Pál napja

Péter és Pál napja: az egyik legjelentősebb nyári ünnepkör, mely hagyományosan az aratási... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Szórakozás Utazás
X
Kövess minket facebookon!