hirdetes

A 10 legjobb program a Balatonnál ezen a héten (09.14-09-20)

VN

Véget ért a nyár, igen. De ez azt jelenti, hogy véget ért a szezon a Balatonnál? Egyáltalán nem! Az időjárás kegyes hozzánk, van olyan jó idő, sőt szerintem még sokkal jobb is, mint a nyár első felében, meg a viharos közepetájékán, és attól, hogy nincsenek már nagy tömegek, még vannak izgalmas programok. Mutatjuk is a legjobb programokat a Balaton partján erre a hétre, íme a 10 legjobb balatoni program 09.14 és 09.20 között.

top 10 balatoni program a hétre

#1: Szakrális koncert Balatonalmádi Vegyeskara és Nagy Zsuzsanna hegedűművész előadásában

Bár a legtöbb eseményt a hétvégére szervezik a Balatonon ősszel, hiszen már nincsen az a kimondottan nyaraló szezon, bár az idő még mindig igen nyárias, már rögtön a hét közepén lesz egy igen jónak ígérkező kulturális program a Balatonnál, mégpedig egy koncert Almádian, a Vörösberényi református erődtemplom, 18 órai kezdettel, amit egyébként az Ars Sacra Fesztivál részeként tartanak meg.

#2: Bagossy Brothers Company koncet

De, akik nem klasszikus zenére vágynak, azokoknak sem kell csütörtökön este a Balaton partján, ugyanis a nagy népszerűségnek örvendő, nagysikerű zenéket megalkotó Bagossy Brothers Company lép fel a WOW Hungary Kompon. Az első koncertre a kompra felszállás 2020.09.17. 17.00 órakor, a második koncertre pedig 2020.09.17. 20.25 órakor kezdődik, ugyanis a vírushelyzetre való tekintettel nem egy, hanem kettő koncertet tartanak, hogy a megfelelő korlátozásokat be tudják tartani.

hirdetes

#3: Teleki Miklós Artisjus-díjas orgona- és zongoraművész koncertje

A klasszikus zenét kedvelőknek Siófokra is érdemes ellátogatniuk, méghozzá, ha egy mód van rá, akkor pénteken estefelé, ugyanis 19 órai kezdettel rendezik meg itt ezt a magasminőségű orgona- és zongorahangversenyt a Sarlós Boldogasszony Plébániában. A művész 80-90 hangversenyt ad évente, rendszeresen fellép a budapesti Szent István Bazilikában. Sikeres koncerteket adott Európa-szerte és az Amerikai Egyesült Államokban, valamint eddig nyolc szóló CD-je és egy DVD-je is megjelent már. Szintén az Ars Sacra Fesztivál részeként rendezik meg ezt az eseményt, csakúgy, mint a balatonalmádi koncertet.

hirdetes
 

Mutatunk még szuper izgalmas programokat a Balatonnál, lapozzatok a folytatáshoz!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Gulyásleves

Gulyásleves: Nemzeti értékünk, messzi földön híres ételünk. Külföldön pörköltként... Tovább

Karcagi birkapörkölt

Karcagi birkapörkölt: Nemzeti értékünknek számít. Karcag a nagy magyar Alföld szívében... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Magyarország Utazás
X
Kövess minket facebookon!