hirdetes

A Balaton ősszel is vár: a legjobb balatoni programok a hétre (október 5-11.)

VN

A minden évszakban csodálatos Balaton ezen a héten is izgalmas programokkal vár titeket. Ha strandolás nem is, de szüret, finom falatok, őszi séták, hatalmas kirándulások, és egyéb izgalmak októberben is lesznek a Balaton partján. Nézzük is a következő hét legjobb programjait, azaz mi vár ránk október 5. és 11. között!

Legjobb balatoni programok októberben

Terasz Koncertek Keszthelyen

Keszthelyen mindig lehet valami kulturális elfoglaltságot találni a kastély bejárásán kívül is, és nem lesz egy máshogyan ezen a héten sem. A Terasz Koncertek programsorozat keretében belül szerdán és pénteken is lesz műsor a Balaton Színház főbejáratánál. Október 7., szerda: Joós Tamás énekmondó, „Szeretni hozzád szegődtem…” irodalmi összeállítás, október 9., péntek: Gábor és Gábor Zenekar. Mindkettő műsor 18.00-kor kezdődik.

Őszi csodák a kastélyparkban- Keszthely

De ha már Keszthelyen járunk, akkor a csodálatos Festetics Kastélyt sem szabad kihagyni, és szerencsére ezen a kellemes őszi héten is készülnek nekünk programokkal. Tegyetek egy nagy sétát itt szombaton 10-kor és fedezzétek fel az őszi kastély kincseit! „A Helikon Kastély parkja minden évszakban más és más arcát mutatja az érdeklődőknek. A kastély parkjában sétálva megfigyelhetők a virágok, bokrok és fák, éppúgy, mint a park építményei – az Oroszlános kút, szökőkutak, szobrok –, amelyek a Festetics család múltját idézik fel. A park őszi élete számos titkot rejt, amelyekre szakember vezetésével derül fény.” Találkozási pont: a szökőkút az előkertben október 10-én pontban 10.00-kor.

hirdetes
hirdetes

Bor ér Keszeg piknik Siófokon

Siófokon is mindig történik valami, nem véletlenül nevezik sokan a Balaton fővárosának. Ezen a héten ezt a szuper programot találtuk nektek: Bor ér Keszeg piknik a Siófoki kikötőben! A program október 9-től 11-ig tart, 14.00-től 22.00-ig. Kézművesvásárok, gyerek játszóház, az elmaradhatatlan sült keszeg, egyéb halételek és más finomságok, alföldi, villányi, na meg persze balatoni borok és péntek, valamint szombat este zenés programok, ezt ígérik a szervezők!
 

A következő oldalon mutatunk szuper szüretet, és izgalmas, titkokkal teli sétákat, lapozzatok!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Közlekedési Múzeum

Közlekedési Múzeum: Budapest egyik leghíresebb múzeuma.  Országos gyűjtőkörű, állami... Tovább

Gerevich Aladár

Gerevich Aladár: 1 hétszeres olimpia bajnokunk van, akit Gerevich Aladárnak hívnak. Gerevich... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Magyar Utazás
X
Kövess minket facebookon!