hirdetes

Idén sem maradhat el a népszerű Belvárosi Sörfesztivál

ZH

Szokásosan 2022-ben is a Szabadság tér ad majd otthon a Belvárosi Sörfesztiválnak, amit az elmúlt időszak változatos eseményei ellenére még sosem kellett elhalasztani. Augusztus 30. és Szeptember 4. között megkóstolhatjuk a legjobb hazai kézműves sörfőzdék különlegességeit!

Belvárosi Sörfesztivál

Belvárosi Sörfesztivál 2022


Budapest egyik legnépszerűbb fesztiváljának tekinthetjük, de nem csoda, hiszen a szervezők már évek óta dolgoznak a látogatói szempontból kialakított minőségen mindamellett, hogy elhozzák a hazai kézműves sörfőzdéket, akik természetesen a legfinomabb ínyencségeikkel készülnek ilyenkor.

A fesztivál hivatalos söre


Idén a fesztivál saját sörrel is kecsegtet, amit nem másképp neveztek el, mint Festival Hippie és a SPAR Sörház standjainál a megannyi magyar kézműves és kisüzemi sör mellett kedvünkre kóstolhatjuk meg a vendéglátó folyékony aranyat is. A Festival Hippie elérhető lesz a SPAR és az INTERSPAR üzletekben is, így később is lesz alkalmunk megkóstolni.

hirdetes

De milyen is a Festival Hippie?


Ez az a sör, amelynek receptjéről véglegesen a sörrajongók döntöttek, ugyanis több ezren vettek részt egy szavazáson, ahol a végleges formáról dönthettek. Ezen szavazók kívánságaik alapján született meg ez a szüretlen, aranyszínű, könnyed, búzamalátából felsőerjesztéssel készült sörkülönlegesség.

hirdetes


Citrusos illatát és ízeit egy igazán különleges kísérleti komló adja, a HBC586, amitől egy könnyed, trópusi ízvilágot kap, de a frissítőt még tovább fűszerezték különböző amerikai és ausztrál komlókkal is, ettől lesz igazán különleges.


Belvárosi Sörfesztivál


A keddtől vasárnapig tartó rendezvényre INGYENES a belépés, de ahhoz, hogy fogyaszthassunk a sörkülönlegességből, meg kell vásárolni a fesztivál egyedi, üvegpoharát. Választhatunk a Prémium 2799 forintos és az Exkluzív 3999 forintos poharak közül.

További részletekért látogasd meg az esemény Facebook oldalát vagy a fesztivál hivatalos weboldalát!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Főzés

Hiába, egy jó és tapasztalt háziasszonynak sem jut mindig eszébe, hogy mit főzzön vagy... Tovább

Műcsarnok

Műcsarnok: esetében Budapest legnagyobb kiállítóterméről beszélhetünk, amely a Hősök... Tovább

Tovább a lexikonra
Programajánló