hirdetes

Beoltották, majd az oltás után hamarosan meghalt a magyar nő!

Bettina

A vírus nem válogat, hamar belehalt a magyar nő, mindössze 64 éves  volt!

a vírus nem válogat, meghalt egy magyar nő az oltás után

A 64 éves, szívbetegséggel küzdő Katalint még március elején oltották be koronavírus elleni oltássaé. Az asszony a kínai vakcinát kapta meg, aminek nagyon örült, hiszen teljességgel bízott benne. Ám egy héttel az első oltás után megfertőződött a vírussal. Annyira rosszul lett, hogy lélegeztetőgépre kellett kötni, amit saját maga kért. Katalint háromszor élesztették újra.

A család szerint az orvosok mindent megtettek az asszony életéért, de végül a kór erősebbnek bizonyult, március 16-án megállt a szíve és Katalint elhunyt. Katalin egyik lánya nyilatkozott, aki szerint az oltást követő tíz napban nem alakult ki édesanyjánál a védettség. A nő úgy véli, ez a vírus nem válogat, visz akit csak tud. “A kristálytiszta kommunikáció ezekben az időkben elengedhetetlen. Mind a vakcinákról, mind a védettségről egyenesen kell beszélni, mert emberéletek múlhatnak rajta.”

hirdetes

Viszont nem Katalin az egyetlen, aki az oltást követően meghalt. Múlt héten az egyik portál is beszámolt arról, hogy Darabos Béla, a Vas megyei Bozsok független polgármestere egy héttel az oltás után elkapta a koronavírus-fertőzést. Ő os kórházba került súlyos állapottal, majd lélegeztetőgépre kellett kapcsolni, a szervezete pedig végül feladta a küzdelmet a betegség ellen.

hirdetes

Valóban nagyon veszélyes ez a vírus, sokkal komolyabban kell vennünk, mint ahogy azt egy évvel ezelőtt tettük, hiszen akkor még nem ismertük ennyire mélységében azt, hogy milve járhat az, ha valaki megbetegszik. Éppen ezért hívjuk fel mi is minden olvasónk figyelmét arra, hogy elengedhetetlen az, hogy mindent megtegyük saját és környezetünk védelmének érdekében. Hordjuk a maszkot az előírásoknak megfelelően, folyamatosan figyeljünk a higiéniára és arra, hogy az idős korosztályt lehető legkevésbé közelítsük meg, hogy ezzel is védjük az életüket. Aki teheti maradjon otthon, aki nem teheti az minden nap emlékezzen vissza erre a mondatra: A vírus nem válogat!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Oláh György

Oláh György: 14 magyar Nobel díjasunk egyike. 1994-ben kapta meg a kémia szakterületén az... Tovább

Badacsonyi kéknyelű

Badacsonyi kéknyelű: az egyik leghíresebb magyar szőlőfajta a kéknyelű. Ez egy ősi... Tovább

Tovább a lexikonra