hirdetes

Ingyenes biciklisverseny hazánk legszebb részén – tekerj akár családoddal is a Börzsönyben

VN

Szeptember 23-án lesz az 5. Börzsönyring Kerékpáros Teljesítménytúra, amire bárki nevezhet teljesen ingyen. A szervezők több távval, valamint este extra programokkal, koncertekkel is készülnek!

Ingyenes biciklisverseny a Börzsönyben

Bicikliverseny a Börzsönyben

Ötödik alkalommal rendezik meg szeptember 23-án, szombaton a Börzsönyring Kerékpáros Teljesítménytúrát; a program reggel 10 órakor indul Szobról- olvastuk az MTI híroldalán, és azonnal felkaptuk a fejünket, amikor még az ingyenes szót is megláttuk. Ez hazánk egyik legszebb vidéke, ami a bicikliseknek is az egyik kedvenc helye, hiszen nagyon jól kiépített bicikliút van. Változatos tájak, csodaszép természet, kisebb nagyobb emelkedők, majd lejtők… A Dunakanyarban tekerni – nincsen ehhez fogható jó dolog, őszi programnak is kiváló választás ez a teljesítménytúra, amire még egyszer írjuk, a nevezés teljesen ingyenes!

Ingyenes bicikliverseny a Börzsönyben

Idén is két távon lehet megtenni az útvonalat a Dunakanyaron, a Börzsöny dombjain keresztül, hogy az Ipoly folyó mentén visszatérjenek a résztvevők a kiindulópontra, Szobra. A kerékpárosok érintenek majd történelmi és szakrális helyeket, valamint természeti látványosságokat a kitáblázott útvonalon. A nevezés ingyenes, a szervezők négy frissítőponttal készülnek, ahol ásványvizet, pogácsát, gyümölcsöt vehetnek magukhoz a résztvevők. A 90 kilométeres táv teljesítéséhez tapasztalt kerékpárosok adnak majd tanácsot és segítséget. Ha van egy kis tapasztalatod biciklizésben, tekertél már le egyben több 10 kilométert, akkor itt a tökéletes lehetőség, hogy egy ilyen megmérettetésen is kipróbáld magad!

hirdetes

Ingyenes bicikliverseny a Börzsönyben családoknak is

Nemcsak profikat, nagy bicósokat, hanem amatőröket is várnak a versenyen. A családokat ismét várja a 30 kilométeres Családi Ipolykör, amely füves, homokos szakaszokból áll, így egy hétköznapi mountain bike-kal is kényelmesen megtehető. Az Ipolykör az Ipoly folyó és Burda-hegy közötti partszakaszon teljesíthető, és érinti a Felvidéket is. A Börzsöny Ring startját, valamint a másfél órával később rajtoló Családi Ipolykört is zenés bemelegítés előzi meg - áll a közleményben.

hirdetes
    

A bicikliverseny után extra programok is lesznek

Este hat órától a Fiesta szórakoztatja a közönséget, hét órától pedig DJ Henryk retropartija zárja a programok sorát. Minden információt megtalálhattok a verseny hivatalos oldalán, ahol nevezni is tudtok a különböző távokra! Olvassátok el a részletes információkat, majd menjetek egy jó kis őszi tekerésre a csodás Börzsönybe! A túrát egyébként szerviz kocsi is kíséri, lesznek szerviz pontok, valamint frissítőpontok is, az útvonalat kitáblázzák. Az oldalon mindenféle részletes infókat megtalálhattok az átlagos teljesítési idővel, az emelkedőkkel, az utakkal kapcsolatban.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Toldi

Toldi: az egyik leghíresebb magyar mű, elbeszélő költeménye, mely ismertté tette alkotóját... Tovább

Péter és Pál napja

Péter és Pál napja: az egyik legjelentősebb nyári ünnepkör, mely hagyományosan az aratási... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Programajánló Sport Szórakozás Utazás