hirdetes

Bödőcs Tibor ma debütál új műsorával a Comedy Central-on!

Pecze Csilla

Szeptember 23-án tér vissza a televízió képernyőjére Bödőcs Tibor, a  comedy Centralon láthatjuk ma este debütáló Londonban című előadásának első részét, amely nem egy sima stand-up fellépés lesz, hanem magáról a londoni utazásról is többet megtudhatunk majd.

 

Bödőcs új műsora

A mostani előadásának előző neve Cefre Palota volt, ezt a kedves nézők a fellépésein láthatták, de most a televízióban láthatjuk majd, Londonban címmel. Szereti ezt a várost, fellépet ezt megelőzőleg is ott, és kihívásnak érezte ilyen kis költségvetésből ott kint leforgatni a tévéfelvételeket.


Többet ad a mai debütáló műsor, mint egy stand-up fellépés, mivel road movie része is lesz, megtudhatjuk, milyen volt a ki- és a visszaút. A műsor, reklám nélkül 75 percet fog kitenni, első részét politika, közélet jellemzi, a második részt a búcsúszentlászlói kocsmai jelenetek, és hétköznapibb storyk.

 

Bödőcs új műsora

A csatorna egy részt talált problémásnak,ezt ki is vágatta,  amikor is arról beszél, hogy egy meg nem nevezett magyar miniszterelnöknek lánya, egy szobába került Svájcban a zimbabwei  diktátor lányával, akinek apja a saját hazájában  megnyeri a lottóhúzást.

hirdetes


Már negyedik estjén és saját könyvén dolgozik egyébként Tibor. Rendkívül kritikus önmagával szemben, most szeretne pihenni fél évet, hogy újult erővel, átszellemülten tudjon ismét nekiugorni a munkának, és családjával lehessen kicsit, hiszen ezt sokszor ünnepnapokon sem teheti meg, mivel van, hogy egy héten akár ötször is fellép.

 

Bödőcs új műsora

A könyve legkésőbb tavasszal kerül a boltokba, melyet irodalmi paródia kötetnek tervez, de nem Karinthy stílusában, hiszen ő a kortársairól írt, a könyvében pedig elmondása szerint már nem élő szerzők lesznek terítéken, akiknek egész életművét szeretné megvizsgálni és parodizálni.

hirdetes


Újságírással kapcsolatosan pedig írt egy gonzó-paródiát, mert elővette Hunter S Thompson-t, aki megihlette, ahogy Kerouac is. Elmondása szerint a könyvben próbálta úgy megírni a szöveget Thompson-ról, hogy aki nem olvasta, annak számára is érthető és vicces legyen a történet, és annak is, aki ismeri őt.

 

Forrás: origo.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Vízkereszt

Vízkereszt: Január 6-án van a napja, mely még mindig a téli népszokások közé sorolandó.... Tovább

Kalocsai népművészet

Kalocsai népművészet: Ez a művészeti tevékenység a Kalocsa XVIII.–XIX. századi... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyar Magyarország