hirdetes

Ismét fantasztikus hétvégi programokkal vár Budapest!

Rékka

A hétvégén elszórtan lehet záporra számítani, és talán olyan rekkenő hőség sem lesz, hogy a légkondicionált szobák védelmébe kelljen menekülnünk. És ahogyan azt már megszokhattátok, természetesen ezen a hétvégén sem kell unatkozni – mutatom is, milyen kihagyhatatlan programok várnak a fővárosban!

Újabb szuper programok Budapesten a hétvégén!

Star Wars IV: Egy új remény – eredeti mozis változat

Július 9-én, pénteken a Bem Moziban egy igazi klasszikus élményben lehet részed. Réges-régen, egy távoli galaxisban járunk, Leia Organa hercegnő két robot társaságában egy alig kivehető hologramos üzenetet küld az utolsó megmaradt jedi lovagnak, Ben Kenobinak, aki remeteként éli a mindennapjait. A jedi mester, Luke Skywalker, Han Solo és szőrős vukija, a hatalmas Chewbacca társaságában útra kel, hogy kiszabadítsa a hercegnőt Darth Vader fogságából, és győzelemre vigye az igaz ügyet az egész Galaxisban. A mára már klasszikussá vált film főszereplői Mark Hamill, Harrison Ford és Carrie Fisher, a filmet pedig nem más rendezte, mint George Lucas, akinek a nevéhez még rengeteg kultfilm kötődik. 

hirdetes

Transhuman

Szintén pénteken, július 9-én a MyMuseum szervezésében egy egészen különleges kiállítás nyílik, mely az emberi tudatfejlődés kulturális következményeit, a kognitív evolúció társadalmat befolyásoló jelenségét vizsgálja, pontosabban azt, hogy ennek a következtében az agy milyen valóságértelmezéseket teremt. Míg Vadászi Zoltán a természettudomány felől vizsgálja a kérdést, és az orvosi képalkotó technikák által létrehozott új valóságrétegek érzékszerveinkre hatást gyakorló – felülíró, vagy akár megkérdőjelező – ellentmondásaira mutat rá, addig Szendrő Veronika az emberi agy vallási tapasztalatainak kulturális változásait és kultúrákon felüli azonosságait kutatja.

hirdetes

Budapesti sétahajó üdvözlő itallal

Mivel a hétvégén nem lesz brutális meleg, szabadtéri programokat is lehet tervezni, bár számítani kell az esetleges záporokra. Remek program lehet egy sétahajókázás, a város csodálása egy úszó kávéház teraszáról. A DOCK 42 kikötőből induló sétahajó épp ezt az élményt kínálja. A mindössze 9 eurós jegyet nyomtatott és elektronikus formában is be tudod mutatni, a foglalásodat pedig 24 órával az indulás előtt törölheted visszatérítéssel. A welcome drink-re a hajó vendége mindenki, a bárban pedig további ételek, italok, nassolni valók kaphatóak.

A cikk itt még nem ért véget, lapozz a következő oldalra további szuper programokért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A farsang története

A farsang története: A tavaszi ünnepkör tevékeny része. A farsang a vígság azon időszakát... Tovább

Északi-Középhegység

Északi-Középhegység: Magyarország észak-keleti tájegysége. Része a Börzsöny, a Cserhát,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Kirándulás Magyar Magyarország Programajánló Szórakozás Utazás