hirdetes

Ismét fantasztikus programok várnak július 5. és 8. között, ha Budapesten jársz!

Rékka

A nyár a maga módján a szabadságot testesíti meg. Szerencsére ezen a héten is kitart nyári idő, és persze most is fantasztikus programok várnak, ha a magyar fővárosban jársz – nézzük mik a lehetőségek!

Kihagyhatatlan programok a fővárosban július 5-8. között

Várkert Jóga Jordán Adéllal

Július 5-én, hétfőn a Várkert Bazár Öntőház udvarán lehet Jordán Adél színésznő vezetésével jógázni, és a testet-lelket egyaránt megmozgató gyakorlatok során a mesés panorámában gyönyörködni. Amennyiben rossz lenne az idő (de valószínűleg nem lesz az), a jógaórát a Rendezvényteremben tartják meg.

Simon Márton és iamyank

Július 7-én, szerdán az Esernyősben nem akármilyen élményben lehet részed. Simon Márton, költő és slammer, illetve Iamyank zeneszerző és producer közös fellépése lesz látható. Iamyank az utóbbi években a klasszikus zenei hagyományok és konceptuális ambient felfogás közös nevezőit kutatja. Simon Mártonnal közös fellépéseik során bátrabb, határozottabb mozzanatokkal igyekszik önmaga és a kiszámíthatóság ellentétjeként funkcionálni. 

hirdetes

Dürer kertmozi: Szárnyas Fejvadász

Szintén hétfőn, július 5-én a Dürer Kert rendezésében olyan klasszikus lesz látható, mint a Szárnyas fejvadász. Ha valaki – valamilyen csoda folytán – még nem látta volna, a lényeg a következő: a speciális osztaghoz tartozó Deckard éppen visszavonulni készül, amikor újabb feladatot kap. Öt replikáns eltérített egy űrhajót, hogy visszatérjenek a Földre és megkeressék megalkotójukat: az életüket szeretnék meghosszabbítani. Deckard feladata, hogy megakadályozza ezt, felkutassa és végezzen a replikánsokkal.

Pindroch Csaba önálló estje vacsorával

Július 7-én, szerdán a Katlan Tóni Kultúrkonyhában Pindroch Csaba szórakoztatja a vendégeket. Sebestyén Elemér Segítség megnősültem! című egyszemélyes vígjátékát adja elő, melyet a Somlai Tamás séf által megálmodott vacsoramenü előz meg háromféle előétellel, kétféle levessel, ötféle főétellel és háromféle desszerttel. Ha szeretnél nagyszerűen mulatni, és közben mennyei fogásokkal kényeztetni az érzékeidet, itt a helyed! 

hirdetes

Légli Géza a Parléban

Szintén szerdán a Parlé borbárba Légli Géza jön kóstoltatni és beszélgetni. A beszélgetés este 7-kor kezdődik, de a kóstolni már 5-től lehet. Az esemény során a következő borokat lehet majd megízlelni: Rozé 2020, Olaszrizling 2020, Jánoshegy Riesling 2020, Pinot Noir 2018, Jánoshegy Kékfrankos 2017, Chardonnay Pezsgő MT 2019.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Tavaszi népszokások

Tavaszi népszokások: A népszokások közt a második legnagyobbnak a tavaszi szokások... Tovább

Ukrajna

Ukrajna: Ukrajna kelet-európai állam. Keletről és északkeletről Oroszország, északnyugatról... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Belföld Érdekességek Hírek Magyar Magyarország Programajánló Sport Szórakozás