hirdetes

Kihagyhatatlan budapesti programok július 12. és 16. között

Rékka

A héten felváltva húzódhatunk be a zivatarok és a tűző nap elől fedezékbe, szerencsére számos szuper elfoglaltságot találni a héten is azokra az órákra, amikor nem a legjobb a szabadban üldögélni. Lássuk, milyen kihagyhatatlanprogramokkal vár ez a hét Budapesten!

Szuper programok a fővárosban

Pajta x Bestia – Gasztromulató #1

Július 13-án az Őrség rejtett kincsei az őriszentpéteri Pajtával közösen egy estére az ötödik kerületbe költöznek. Ez lesz az első része annak a sorozatnak, melynek keretén belül a Bestia a vidéki gasztrokultúrát szeretné behozni Budapest belvárosába. A sorozat a gasztronómiai örömök mellett az egész estés mulatozásnak is teret ad, a menü alatt és után ez alkalommal Noah és a Lurkók gondoskodnak a hamisítatlan cigány muzsikáról.

Heaven Street Seven - 25.

A huszonötödik jubileum ünneplésére Budapest Parkos búcsúkoncertje után néhány évvel a HS7 egy különleges koncertre áll össze ugyanazon a színpadon. Egy közös időutazásra invitálnak, de hangsúlyozzák: ez egy egyedi, megismételhetetlen kirándulás a HS7 történelmébe. 

hirdetes

Neongrey x Csizik Balázs: A tárgyak titkos élete

Horváth Viki és Engler Gábor, a NEONGREY márka alapítói és Csizik Balázs képzőművész bár meglehetősen különböznek egymástól. A három alkotó most egy közös kiállítás keretében mutatja be a metszetet. Az időszakos tárlaton egy időben, mégis más-más formában jelennek meg a NEONGREY által tervezett és készített tárgyak, valamint az azt megörökítő, mégis átértelmező Csizik-fotográfiák. Otthonunk archetípusai kerülnek térbe és síkba, felvillan a tárgyak titkos élete: fa, neon színek, játékos formák és mélyreható kompozíciók által.

hirdetes

Major Minor 2021

A Major Feszt kistesóját, a Major Minort július 14. és 18. között rendezik meg a festői szépségű Völgy Majorban, Verőcén. A fesztivál július 14-én a 3. Színészfesztivállal nyit, 15-e és 18-a között pedig egész nap színházi előadások, koncertek és egyéb színes, kulturális programok várják az idelátogatókra.

Móra Raktárvásár 2021

Június 14. és 17. között a Móra Kiadó rengeteg mesekönyvvel, regénnyel, foglalkoztatóval, albummal, lapozóval, színezővel és persze kedvezményekkel készül raktárvásárt rendezni, melynek a 6szín Teátrum ad helyet.

Te szeretsz ilyen jellegű programokra járni?

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Fehér magyar tyúk

Fehér magyar tyúk: Ha vidéken sétálgat az ember, akkor a barna tyúk mellett ez az a fajta,... Tovább

Somlói galuska

Somlói galuska: kétség kívül az egyik leghíresebb desszertünknek számít. Magyarország... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Belföld Érdekességek Kirándulás Magyar Magyarország Programajánló Szórakozás