hirdetes

Unatkozol? Mazsolázz! Mutatom, milyen programok várnak július 26-29. között Budapesten!

Rékka

Lassan a július a végéhez közeledik, az utolsó július héten pedig borúsabb, esősebb időre lehet számítani. Ez persze nem jelenti azt, hogy otthon kéne sínylődni – számos kihagyhatatlan program vár ezen a héten is a fővárosba! Lássuk, melyek a legjobbak!

Kihagyhatatlan programok július utolsó hetében

Szabad a játék!

2021. június 29.-szeptember 14-ig 16:00-19:00-ig a Budapesti Reformáció parkban (Városligeti fasor-Bajza utca sarkán) igazi kavalkádja lesz a színes gyerekprogramoknak! Az ERŐMŰVHÁZ által szervezett eseménysorozatra a beléptés díjtalan. A mostani rendezvényen az apró tudósoknak alkalma nyílik iránytűt és napórát készíteni. Továbbá minden eseménnyel párhuzamosan van arcfestés, valamint logikai és ügyességi játékok is.

Bízhatok-e benned? - Képmás-est Dr. Buda Lászlóval

Ki mit ért hűség, megcsalás és alaptalan féltékenység alatt? Miért nem tudunk bízni a másikban? Hogyan lehet feldolgozni, ha megcsaltak minket? Van-e kapcsolat a megcsalás után? Kinek nehezebb a megbocsájtás? A párkapcsolatok kevésbé hálás kérdéseiről lesz megtekinthető egy beszélgetés Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta szakértő vendéggel. A beszélgetést Szám Kati, a Képmás főszerkesztője vezeti.

hirdetes

A beszélgetést követően pedig egy vetítésen is részt lehet venni, az Elemi szerelem című francia romantikus dráma lesz a műsoron.

A rendezvényen a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

Paolo Genovese: Teljesen idegenek

Paolo Genovese 2016-os filmje szinte percek alatt hódította meg Európa mozijait, sőt több országban, így hazánkban is, a helyi remake-jét is leforgatták. Végre színpadon is látható ez a furcsa, egyszerre vicces és drámai történet, melyet Magyarországon először a Játékszínben mutattak be, most pedig a Városmajori Szabadtéri Színpadra is megérkezik július 29-én, csütörtökön.

Különös játékot talál ki egy baráti társaság: bárkinek megszólal a telefonja, képes vagy szöveges üzenetet kap, együtt hallgatják, olvassák, nézik. A helyzetkép látszólag szimpla, azonban, ahogy telik az idő, a nézőben gondolatok özönét ébreszti fel. Áldás vagy átok az okostelefon? Miféle titkokat rejt? A könnyed sztoriba bújtatott felkavaró korrajz nem véletlenül vált népszerűvé szerte a világon. Paolo Genovese filmje után elkészült többek között a görög, spanyol, török, francia, mexikói, koreai és kínai verzió is. A már ismert történet most még közelebb kerül a közönséghez, hiszen ezúttal színpadon, valódi testközelségből tart görbe és egyenes tükröt a modern társadalomnak.

hirdetes

A cikk itt még nem ért véget, a következő oldalon további kihagyhatatlan programlehetőségekről olvashatsz!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Somogy megye

Somogy megyét szokás a Balaton megyéjének is hívni, mivel a tó déli része hozzá... Tovább

Déri Miksa

Déri Miksa: az egyik leghíresebb magyar feltaláló. Déri Miksa egy személyben mérnök,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyar Magyarország Programajánló Szórakozás