hirdetes

Milyen programok várnak szeptember 14. és 20. között a fővárosban?

Puskás Rékka

Szerencsére a jövő héten is ki fog tartani a jó idő, amit mindenképp érdemes kihasználni. De mégis, mit lehetne csinálni? A főváros rengeteg programlehetőséget kínál, az alábbiakban ezek közül olvashattok párról. Mivel igencsak sokszínű kínálatról van szó, garantáltan mindenki talál közte olyat, ami érdekelni fogja. 

Programok a héten

Óvóhely bisztró és kultúrbunker

Az Óvóhely bisztró és kultúrbunker több előadásnak is tered ad a hét során. Szeptember 14-én a Psyché, szeptember 15-én a Gardénia, szeptember 16-án az #énis#engemis előadása lesz megtekinthető. Mindhárom remek előadás, megéri legalább egyszer megnézni őket az életben.

Csokoládé Múzeum

Budapest kertvárosában található a Csokoládé Múzeum. Itt nem csak arra van lehetőség, hogy gyönyörködhessünk a csokoládéból készült remekművekben, de még kóstolásra is van lehetőség. Minden korosztály számára remek időtöltés, akik szeretik a csokit.

MÜPA

Szeptember 14-én a Művészetek Palotája ad otthont Artus -Goda Gábor Tánctársulatának, akik a Cseppkánon – Hogy vagy, Hérakleitosz? című művet fogják előadni, eltáncolni.

Nemzeti Táncszínház

A Nemzeti Táncszínház Kistermében szeptember 17-én csütörtökön megtekinthető lesz a Silver Swan című alkotás, amit Kulcsár Noémi koreografált és a Tellabor társulat táncol.

hirdetes

Francia Intézet

A Francia Intézetben különböző kulturális események kerülnek megrendezésre. Szeptember 15-én Tunéziai terápia, szeptember 17-én Szerelem kokain idején című vetítések lesznek megtekinthetőek.

Láthatatlan kiállítás

Ez egy állandó kiállítás, bármikor meg lehet tekinteni. Azonban azért érdemes a héten menni, mert az interaktív, és így teljes sötétségben zajló kiállítást követően kétszer olyan jól fog esni egy séta a napsütésben a Népligetben. Egyébként ezt a kiállítást mindenkinek meg kell élnie legalább egyszer, nagymértékben képes érzékenyíteni az embereket.

Opus Jazz Club

A Budapest Music Center Opus Jazz Club a héten számos koncertnek ad színteret, így a jazz-rajongóknak sem kell azon aggódnia, hogy semmi programot nem találnak valamelyik estére.

Orfeum Mulató

Az Orfeum Mulató sajátos hangulattal rendelkezik. A berendezési tárgyai letűnt korok báját idézi, visszarepít az időben, mintha egy régi kávéházban találná magát az idelátogató. A héten szeptember 16-án megtekinthető lesz az Apád Füle – humoros vacsoraszínházi előadás, szeptember 17-én a program Farkas Béla koncertje a Best of Gábriel, Tapas tállal kísérve, szeptember 18-án az Ágyban Párban című vacsoraszínházi előadás lesz műsoron, szeptember 19-én pedig az Anyád Kínja, 2 felvonásos vacsoraszínházi darab.

hirdetes

A38

Szeptember 17-én az A38 hajón lesz megtekinthető Litkai Gergely önálló estje, Miért? címmel, utána pedig a K.A.M.U. – Központi akkreditált Mágia-Unio nonprofit Nyrt. – Németh Gábor bűvészműsora. De mivel bűvészekből sosem elég, szeptember 19-én, szombaton ismét láthatjuk a művészurat a Freakency című műsor keretében.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Május elseje

Május elseje: Ki ne emlékezne a boldog május 1-kre? Anno azonban még nem az volt szokásban,... Tovább

Számítógép

Számítógép: A modern számítógép alap elveit Neumann János fektette le. Számítógépnek... Tovább

Tovább a lexikonra
Magyar Magyarország
X
Kövess minket facebookon!