Percek alatt elkészítheted, ráadásul rendkívül finom! Ismerd meg a burgonyafasírt receptjét, amit garantáltan imádni fog az egész család!
![Burgonyafasírt Isteni finom, ráadásul 5 perc alatt elkészítheted!](/kep/730x400/66061.jpg)
Ma egy olyan étel receptjét hoztuk el nektek, amely percek alatt elkészül és szinte eteti magát annyira finom. Kívül ropogós, belül puha ez a mennyei fasírt. Fogyaszthatjuk salátával, mártogatóssal, vagy zöldséges körettel. Mutatjuk is az egíszerű, és gyors burgonyafasírt receptjét.
Hozzávalók a burgonyafasírthoz:
1 kg burgonya,
1 db hagyma,
4 tojás,
2 – 3 evőkanál liszt,
2 evőkanál zsemlemorzsa,
1/2 bögre olaj,
100 g kemény sajt,
só,
bors ízlés szerint.
A burgonyafasírt elkészítés:
Tisztítsuk meg a burgonyát, majd főzzük meg sós vízben, ha megfőtt törjük össze. Tisztítsuk meg a hagymát, mossuk meg majd szeleteljük fel apró kockákra. Reszeljük le a sajtot és a burgonyával együtt tegyük egy tálba, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, a két tojást majd sózzuk, borsozzuk és jól összekeverjük.Verjünk fel a másik két tojást, majd az összedolgozott masszából formáljunk fasírtokat. Tegyük az olajat egy serpenyőbe, forrósítsuk fel majd a megformált fasírtokat mártsuk lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába és süssük ki a forró olajban. Jó étvágyat!