notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Isteni finom, ráadásul 5 perc alatt elkészítheted!

5 perc alatt elkészíthető burgonyafasírt, amit imádni fogsz!

LK
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Percek alatt elkészítheted, ráadásul rendkívül finom! Ismerd meg a burgonyafasírt receptjét, amit garantáltan imádni fog az egész család! 

Isteni finom, ráadásul 5 perc alatt elkészítheted!

Ma egy olyan étel receptjét hoztuk el nektek, amely percek alatt elkészül és szinte eteti magát annyira finom. Kívül ropogós, belül puha ez a mennyei fasírt. Fogyaszthatjuk salátával, mártogatóssal, vagy zöldséges körettel.

 

Hozzávalók:

1 kg burgonya,

1 db hagyma,

4 tojás,

2 – 3 evőkanál liszt,

2 evőkanál zsemlemorzsa,

1/2 bögre olaj,

100 g kemény sajt,

só,

bors ízlés szerint.

 

A következő oldalon bemutatjuk, hogy hogyan készítheted el! 

Isteni finom, ráadásul 5 perc alatt elkészítheted!

Elkészítés:

 

Tisztítsuk meg a burgonyát, majd főzzük meg sós vízben, ha megfőtt törjük össze. Tisztítsuk meg a hagymát, mossuk meg majd szeleteljük fel apró kockákra. Reszeljük le a sajtot és a burgonyával együtt tegyük egy tálba, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, a két tojást majd sózzuk, borsozzuk és jól összekeverjük.Verjünk fel a másik két tojást, majd az összedolgozott masszából formáljunk fasírtokat. Tegyük az olajat egy serpenyőbe, forrósítsuk fel majd a megformált fasírtokat mártsuk lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába és süssük ki a forró olajban. Jó étvágyat!

hirdetes

 

Forrás

Isteni finom, ráadásul 5 perc alatt elkészítheted!

Elkészítés:

 

Tisztítsuk meg a burgonyát, majd főzzük meg sós vízben, ha megfőtt törjük össze. Tisztítsuk meg a hagymát, mossuk meg majd szeleteljük fel apró kockákra. Reszeljük le a sajtot és a burgonyával együtt tegyük egy tálba, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, a két tojást majd sózzuk, borsozzuk és jól összekeverjük.Verjünk fel a másik két tojást, majd az összedolgozott masszából formáljunk fasírtokat. Tegyük az olajat egy serpenyőbe, forrósítsuk fel majd a megformált fasírtokat mártsuk lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába és süssük ki a forró olajban. Jó étvágyat!

hirdetes

 

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
316 090
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 637 655
Közösség
hirdetes

Szótár

Eötvös Loránd

Eötvös Loránd: Báró vásárosnaményi Eötvös Loránd Ágoston magyar fizikus, politikus,... Tovább

Polányi János

Polányi János: 14 magyar Nobel díjasunk egyike. 1986-ben kapta meg a kémia szakterületén az... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 234

Átlagos értékelés: 5.0

Érdekességek Ételek