hirdetes

Próbáld meg nem megkönnyezni: megjelent a Coca-Cola 2020-as karácsonyi reklámja

Noémi Vida

Honnan lehet tudni igazán, hogy közeleg a karácsony? Megjelenik egy megható Coca-Cola karácsonyi reklám! Lehet a Coca-Colát szeretni, és persze lehet nem szeretni, de ezeket a reklámokat nem imádni….. Idén szerintem minden eddiginél meghatóbb reklámfilmet készítettek, mutatom is!

Coca-Cola Karácsonyi reklám 2020

Próbálj meg ne könnyezni!

„A Coca-Cola karácsonyi reklámja kiütéssel nyert, percekig zokogsz majd rajta!”; „Kicsit megkönnyeztük a Coca-Cola karácsonyi videóját”; „Szívfacsaró karácsonyi reklám a Coca-Colától”, „A Coca-Cola idei évi karácsonyi kisfilmje könnyeket csal az ember szemébe”, és ehhez hasonló címekkel hozták le az újságok a Coca-Cola karácsonyi reklámjának a megjelenését. Egyik kedves ismerősöm, csak ennyit mondott: „Próbáld meg nem megkönnyezni!”, és én ezért ezt a címet adtam a dolognak. Gondolom ebből már kitaláljátok, hogy nem sikerült…. nektek sikerülni fog?

Megható reklámfilm a Coca-Colától

Már kisgyerekkorom óta várom ezeket a reklámokat, minden évben izgatottan figyelem, hogy mikor jelenik már meg a Coca-Cola imázsreklámja, aminek sokkal inkább a karácsony, a karácsonyi érzelmek vannak a középpontjában, mint maga a termék. Persze Coca-Cola nélkül nem teljes az ünnep! A Coca-Cola 2020-as karácsonyi reklámfilmjének mi más lehet a középpontjában, ha nem a szeretet, a család. Lélegzetvisszafojtva néztem két és fél percen át, remélem nálatok is hasonló hatást fog elérni. Tíz éve először nem fogja bejárni Nagy-Britanniát a Coca-Cola karácsonyi kamionja a kijárási korlátozások miatt. Rendhagyó karácsony következik 2020-ban! 

hirdetes
hirdetes

Rendhagyó karácsony, rendhagyó reklám

Egy rendhagyó évet zárunk hamarosan, méghozzá egy rendhagyó karácsonnyal. Ha most írhatnál egy levelet a Mikulásnak, egyetlen egy kívánsággal, mit írnál rá? Új telefon, valami méregdrága táska, vagy új ruha, ékszer? Eszedbe sincs ugye, sokkal inkább szeretnéd, hogy végre minden a normális kerékvágásba zökkenjen, és békében, boldogságban együtt ünnepelhess a szeretteiddel, ne a Zoom-on keresztül kelljen forralt boroznod a legjobb barátnőddel, hanem a Vörösmarty téren, és ne Skype-on kelljen boldog karácsonyt kívánnod a nagymamádnak, hanem személyesen! Egy ilyen rendhagyó karácsonyhoz, teli találat ez a karácsonyi reklámfilm, de nézzétek meg és megértitek miért! Ugye, hogy ti is lélegzetvisszafojtva néztétek végig, és gördültek azok a könnycseppek?

Aki nem tud angolul, a levélben ez állt: Kedves Mikulás, Légyszi hozd haza apát karácsonyra! 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Baranya megye

Baranya megye országunk déli, dél-nyugati csücskében található. Délről Horvátország... Tovább

Somlói galuska

Somlói galuska: kétség kívül az egyik leghíresebb desszertünknek számít. Magyarország... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Szórakozás