hirdetes

Miért szuper hely csapatépítőnek a Balaton

vd

Ahogy egyre jobban kisüt a nap és egyre csábítóbb lesz a négy falon kívül tölteni a mindennapokat, úgy kezdenek szaporodni egyre jobban, a mára hatalmas divatnak örvendő csapatépítő tréningek és programok. Az egyik közkedvelt hely a csapatépítéshez természetesen mi más is lehetne, mint a magyar tenger: a Balaton.

Balatoni csapatépítő a legjobb választás

A Balaton azért is számít közkedvelt helyszínnek a csapatépítésre és minden más egyéb rendezvényhez is, hiszen sokoldalú programmal tud szolgálni az adott eseményhez. Kimeríthetetlen tárházát találhatjuk itt meg a csapatépítő játékok armadájának, ráadásul, ha remek időt sikerül kifognunk a programhoz, akkor még egy strandolással is meg lehet fejelni a dolgot. Lássuk is pontosan, milyen csapatépítő játékokat kínálhat számunkra a Balaton.

Több féle típusból is választhatunk, hiszen ha tényleg jó időnk van, akkor nem csak, hogy kültéri játékok jöhetnek szóba a csapatépítés alatt, de még a víz adta lehetőségeket is kihasználhatjuk és a magunk javára fordíthatjuk. Így lesz sokkal érdekesebb és izgalmasabb egy csapatépítő a Balatonnál, mint bárhol máshol belföldön. Rossz idő esetén pedig, ha megfelelő helyszínt választunk az eseményhez, akkor beltéren is megoldható minden játék, amit csak szeretnénk kipróbálni.


Sőt, a Balaton környéki szállodák, hotelek már sokszor teljes animátor csapattal várják az ide látogatókat, hogy a szerevezési gondokkal ne a megrendelőnek kelljen foglalkozniuk, hanem tényleg csak a csapat összekovácsolódásra kelljen figyelnie mindenkinek. Ezeket a játékokat, mostanra már akkora profizmussal és alapossággal találják ki, állítják össze és szervezik meg, hogy ezáltal egyáltalán nem érezhető rajta, hogy egy specifikus és mesterséges dolog.

hirdetes

Mára már az sem akadály, hogy a Budapesten oly nagy népszerűségnek örvendő szabaduló szobák hangulatához és játékaihoz hasonló körülményeket teremtsenek nekünk, akár egy erre az alkalomra felállított és berendezett sátorban. A Balaton déli partjának fővárosában, Siófokon egy szuper helyszínt is találtok a céges csapatépítőhöz, ahol szállással egybekötve remek lehetőség nyílik arra, hogy minden izgalmas balatoni csapatépítő játékot kipróbáljatok. A siófoki Residence Balaton**** Conference & Wellness Hotelben számtalan izgalmas program vár titeket. Bővebb információt ITT találtok a program lehetőségekről és a szállodáról.
 

Balatoni csapatépítő a legjobb választás

Természetesen nem csak szabadulójátékokkal kell számolnunk. A Balaton környékén található csapatépítő helyszínek zöme, teljesen beleépítette a csapatépítő játékok programjába az olyan specifikus lehetőségeket is, mint például a hajózás/vitorlázás, a vízibiciklizés, de minden más a Balaton környékén megtalálható szabadidős tevékenység akár része lehet a csapatépítőnknek. 

hirdetes


A balatoni csapatépítők másik nagy előnye, hogy az emberek kiszakadhatnak egy kicsit a mindennapok rohanásából is. Előszeretettel választanak mostanában a cégek is vidéki csapatépítő helyszíneket, mivel a környezetváltozás rengeteget tud segíteni abban, hogy a kollégák egymást kötetlen környezetben ismerhessék meg és tölthessenek időt együtt, ezzel is erősítve  a csapat szellemet és a munkát.


Ráadásul több naposra is szervezhető a program, így akár a csapatépítő is szakmaibbá tehető, ha van erre igény. Egyrészt, ha több naposra szervezitek a csapatépítőt, akkor sokkal szabadabb lehet a program beosztás is, mivel nem vesz el időt az utazás a napból, továbbá ki tudjátok egészíteni az erre szánt időt, esetlegesen szakmai programokkal, illetve kötetlen szabadfoglalkozással is, így még jobb hangulatúvá válhat az egész. 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Kossuth-díj

Kossuth-díj: kitünetésfajta, mely a magyar kultúra művelésének és ápolásának... Tovább

Nyíregyházi Állatkert

Nyíregyházi Állatkert: Az ország legnagyobb és legszebb állatparkjáról van szó. Az... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Utazás
X
Kövess minket facebookon!