notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Intelligens csillagjegyek

Intelligens csillagjegyek

Pi
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Mindegyik csillagjegynek megvan a maga tulajdonsága, de van 4, ami kiemelkedik a többi közül. Aki ezek közé tartozik, az már születése után is jobb esélyekkel indul.

Csillagjegyek intelligencia összefüggés

A csillagjegyeket alapvetően 4 elembe lehet sorolni: víz, levegő, föld, tűz. Ezeket elég sokan ismerik. Azonban azt már sokkal kvesebben tudják, hogy minden elemnek megvan a legokosabb csillagjegye, amely kitűnik a többi közül. Természetesen mind a 12 különlegesnek számít a maga területén, és vannak képességei is, de ez a 4 kiemelkedő.

 

Ikrek

 

Az Ikreknek azért van szükségük különleges intelligenciára, mert nagyon hamar unatkozni kezdenek és gyorsan türelmetlenné válnak. Ezért kapták a sorstól azt a képességet, hogy szinte azonnal felfognak és rendszereznek magukban bármit, amivel az életben találkoznak. Egy Ikrek jegyű ember könnyebben tanul nyelveket, mint mások, és előbb megjegyzi az olvasottakat.

hirdetes

 

Csillagjegyek intelligencia összefüggés

 

Nyilas

 

A Nyilasokat a szellemi magasságok izgatják legjobban. Ők azok akik tényleg mindent tudnak. Jellemző, hogy hallgatnak rájuk az emberek, mert tisztán látnak, objektíven és utána az érvelésük nagyon meggyőző tud lenni.

 

Skorpió

 

A Skorpiók azok akik bele látnák mások fejébe. Ismerik a különféle ember típusokat, ezáltal könnyen meglátják az emberek motivációit, tisztában vannak az élet nagy dolgainak működésével. Ugyanakkor az is igaz, hogy ezeket ritkán osztják meg ezt másokkal. Alapvetően a skorpiók sikeresek az életben.

hirdetes

 

 

Bak

 

A magának való Bak úgy látja a rendszereket és struktúrákat, mint más senki. Ha belekerül egy helyzetbe- legyen az ismert, vagy számára új, azonnal felméri az erőviszonyokat, a lehetőségeket és a megoldást. Tudása azért közel sem lexikális  (bár ha egy Bak éppen a tudományokat választja, akkor azon a területen fog könyörtelenül előre törni), de annyira logikus és átfogó, hogy a Bakok mindent meg tudnak oldani.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
717 883
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 260 438
Közösség
hirdetes

Szótár

Veszprém

Veszprém: megyei jogú város a Közép-Dunántúli régióban, Veszprém megye és a Veszprémi... Tovább

Zsóri gyógy és strandfürdő

Zsóri gyógy és strandfürdő: A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő Mezőkövesd gyógyvizű... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 155

Átlagos értékelés: 4.7

Érdekességek