notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Intelligens csillagjegyek

Intelligens csillagjegyek

Pi
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Mindegyik csillagjegynek megvan a maga tulajdonsága, de van 4, ami kiemelkedik a többi közül. Aki ezek közé tartozik, az már születése után is jobb esélyekkel indul.

Csillagjegyek intelligencia összefüggés

A csillagjegyeket alapvetően 4 elembe lehet sorolni: víz, levegő, föld, tűz. Ezeket elég sokan ismerik. Azonban azt már sokkal kvesebben tudják, hogy minden elemnek megvan a legokosabb csillagjegye, amely kitűnik a többi közül. Természetesen mind a 12 különlegesnek számít a maga területén, és vannak képességei is, de ez a 4 kiemelkedő.

 

Ikrek

 

Az Ikreknek azért van szükségük különleges intelligenciára, mert nagyon hamar unatkozni kezdenek és gyorsan türelmetlenné válnak. Ezért kapták a sorstól azt a képességet, hogy szinte azonnal felfognak és rendszereznek magukban bármit, amivel az életben találkoznak. Egy Ikrek jegyű ember könnyebben tanul nyelveket, mint mások, és előbb megjegyzi az olvasottakat.

hirdetes

 

 

Nyilas

 

A Nyilasokat a szellemi magasságok izgatják legjobban. Ők azok akik tényleg mindent tudnak. Jellemző, hogy hallgatnak rájuk az emberek, mert tisztán látnak, objektíven és utána az érvelésük nagyon meggyőző tud lenni.

 

Skorpió

 

A Skorpiók azok akik bele látnák mások fejébe. Ismerik a különféle ember típusokat, ezáltal könnyen meglátják az emberek motivációit, tisztában vannak az élet nagy dolgainak működésével. Ugyanakkor az is igaz, hogy ezeket ritkán osztják meg ezt másokkal. Alapvetően a skorpiók sikeresek az életben.

hirdetes

 

 

Bak

 

A magának való Bak úgy látja a rendszereket és struktúrákat, mint más senki. Ha belekerül egy helyzetbe- legyen az ismert, vagy számára új, azonnal felméri az erőviszonyokat, a lehetőségeket és a megoldást. Tudása azért közel sem lexikális  (bár ha egy Bak éppen a tudományokat választja, akkor azon a területen fog könyörtelenül előre törni), de annyira logikus és átfogó, hogy a Bakok mindent meg tudnak oldani.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
177 027
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
4 498 411
Közösség
hirdetes

Szótár

Debreceni páros kolbász

Debreceni páros kolbász: Hungarikum. A debreceni páros kolbász alapból marha és... Tovább

Gárdonyi Géza

Gárdonyi Géza: Gárdonyi Géza magyar író, költő, drámaíró, újságíró, pedagógus, a... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 155

Átlagos értékelés: 4.7

Érdekességek