hirdetes

Nyári helyett csodás téli esküvő? Ne féljetek a hidegebb időtől!

TR

Egy téli esküvő mindig különleges hangulattal bír, de sokan tartanak bizonyos tényezőktől. Ha belegondoltok, szinte eszünkbe sem jutna télen tartani az esküvőnket, ha tarthatjuk tavasszal vagy nyáron a kellemes meleg időben. 

Meseszép téli esküvő

Megmutatjuk nektek, hogy nem kell megijedni a téli esküvőtől!


Külföldön már egyre elterjedtebb a téli hónapokban tartani az esküvőket, sőt van, aki nyáron is fizet azért, hogy téli hangulata legyen élete legszebb napjának! Felmerülhet mindenkiben a kétely, hogy bizonyos dolgokat nehezebb beszerezni a leghidegebb évszakban, ilyen például a virág, illetve a kinti hőmérséklet sem a legkedvezőbb, de ezen kívül érdemes meggondolni a pozitívumokat is! 

Az, hogy nem nyári vagy tavaszi főszezonban tartod meg a nagy napot, már önmagában különlegességnek szokott számítani, de sok minden van, amivel meg lehet fejelni még ezt a tényezőt is. 

hirdetes

Meseszép téli esküvő

Miért is szuper dolog a téli esküvő?


1.    Több tényezőn is tudunk spórolni, ha télen esküszünk. A helyszín és a ruha jó eséllyel kevesebb kiadást jelent majd, hiszen nincs szezon, így olcsóbban kínálják ezeket. 
2.    A vendégeket egy pohár jó meleg forralt borral köszönteni, nagyon ötlet
3.    Csodás hangulatban és kilátásban lehet részünk, ha a megfelelő helyszínt választjuk, a havas táj látványa lenyűgöző!
4.    A téli hónapok során az emberek meghittebb hangulatban vannak. 

A virágokat helyettesíthetitek valamilyen más dekorációs anyaggal, például gallyakkal, vagy egyéb más karácsonyi dekorációkkal, amik illenek az összképbe. Az asztalokra is lehet fából és a természetben gyűjtött termésekből mesés dekorációt készíteni. 

hirdetes
Helyszínnek választhattok hegyvidéki szállodát vagy éttermet – garantált havas táj. De kereshettek olyan éttermet, amelyben van kandalló, igazán meghitt hangulatot tud kölcsönözni a ropogása. 

Gondoljátok át, mennyi szépséggel járhat egy téli esküvő! Szerintünk káprázatos lehet! 

 

Forrás: olcsoeskuvo.blogspot.hu/

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Madách Színház

Madách Színház: A 20. században több olyan színházi vállalkozás is létrejött Budapesten,... Tovább

Fonyód

Fonyód: Fonyód város Somogy megyében, a Fonyódi járás központja. Népszerű üdülőhely és... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Utazás
X
Kövess minket facebookon!