hirdetes

Nem messze Budapesttől csoda található

Egy csodálatos helyet mutatunk most be, mely annyira szép még  ősszel és télen is, hogy csak ajánlani tudjuk: amint beköszönt a jó idő, azonnal keresse fel mindenki! És mivel most már itt a jó idő, tényleg nagyszerű programlehetőségnek ígérkezik!

Sződliget csodálatos hely

Hogy hol is található ez a kivételes hely? Nem máshol, mint Sződligeten, ami Pest megye északi részén, Budapesttől 30 km-re található. Délre tőle Göd, északra Vác, délkeletre pedig Sződ fekszik. Aki kocsival szeretné felkeresni ezt a helyet, annak nem kell mást tennie, mint hogy a  2-es és vagy az M2-es országúton elindul Vác irányába.Nem egy fiatal településről beszélünk, hiszenSződliget területén már a történelem előtti időkben is emberi szálláshely volt, ezt bizonyítja a sződligeti volt Horgász-tanya mellett talált, az átmeneti kőkorszakból származó lelet is.

hirdetes

Egyed Viktor, aki egy nagyon tehetséges fotós is felfedezte magának. Ha már ott volt, akkor pedig szerencsére meg is örökítette ezt a valóban csodálatos helyet, mi pedig most meg is mutatjuk, hogy mire jutott. Amint megnézi ezeket a csodálatos kéepeket, biztosak vagyunk benne, hogy Ön is szeretné személyesen felkeresni. Mi a magunk részéről nyugodt szívvel tudjuk ezt ajánlani.

Sződliget csodálatos hely

 

 

 

 

Forrás: Egyed Viktor

Sződliget csodálatos hely

 

 

 

 

Forrás: Egyed Viktor

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Sorkatonaság

Sorkatonaság: csak a (fiatal) férfiakra vonatkozó kötelező katonai szolgálat, mely manapság... Tovább

Magyar hidegvérű

Magyar hidegvérű: Nemes magyar fajta, mely különlegesnek számít. Ez a hidegvérű ló erősen... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!