hirdetes

Nem messze Budapesttől csoda található

Egy csodálatos helyet mutatunk most be, mely annyira szép még  ősszel és télen is, hogy csak ajánlani tudjuk: amint beköszönt a jó idő, azonnal keresse fel mindenki! És mivel most már itt a jó idő, tényleg nagyszerű programlehetőségnek ígérkezik!

Sződliget csodálatos hely

Hogy hol is található ez a kivételes hely? Nem máshol, mint Sződligeten, ami Pest megye északi részén, Budapesttől 30 km-re található. Délre tőle Göd, északra Vác, délkeletre pedig Sződ fekszik. Aki kocsival szeretné felkeresni ezt a helyet, annak nem kell mást tennie, mint hogy a  2-es és vagy az M2-es országúton elindul Vác irányába.Nem egy fiatal településről beszélünk, hiszenSződliget területén már a történelem előtti időkben is emberi szálláshely volt, ezt bizonyítja a sződligeti volt Horgász-tanya mellett talált, az átmeneti kőkorszakból származó lelet is.

Egyed Viktor, aki egy nagyon tehetséges fotós is felfedezte magának. Ha már ott volt, akkor pedig szerencsére meg is örökítette ezt a valóban csodálatos helyet, mi pedig most meg is mutatjuk, hogy mire jutott. Amint megnézi ezeket a csodálatos kéepeket, biztosak vagyunk benne, hogy Ön is szeretné személyesen felkeresni. Mi a magunk részéről nyugodt szívvel tudjuk ezt ajánlani.

Sződliget csodálatos hely

 

 

 

 

Forrás: Egyed Viktor

Sződliget csodálatos hely

 

 

 

 

Forrás: Egyed Viktor

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Január

Január: az év első hónapja.  Különböző elnevezések szerint szokás hívni a Fergeteg... Tovább

Szegedi Vadaspark

 A Szegedi Vadaspark Magyarország egyik legfiatalabb állatkertje, és a legnagyobb területű... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!