hirdetes

A csopaki utasellátó luxus körülményeket teremt az utasok számára a vasútállomáson

ZH

Fine dining utasellátó szolgálja ki a vonatozni vágyókat a csopaki vasútállomáson. Luxusban élvezhetjük a finom feletok a Resti by Laurel-nél!

resti csopak

Luxus utasellátó nyílt a csopaki vasútállomáson

Laza, de klasszikus hangulatban nyitotta meg étterme ajtóit a Laurel a csopaki vasútállomáson, ahol a fine dining egyfajta új értelmet nyert. A sztereotípiákat ledöntve a Resti by Laurel a túlságosan merev és szigorú körülmények helyett egy sokkal lazább kivitelben alkották meg az utasellátót, amelyben maximum nyolc-tíz fő tud egyszerre helyet foglalni és két séf készíti el minden kívánságukat. Az új fine dining utasellátóban az atmoszféra olyan, mintha barátokhoz mennénk át egy finom vacsorára, ahol kiválóan fogjuk érezni magunkat, viszont az ételek olyan luxusban készülnek, hogy arra nincsenek szavak.

Resti by Laurel Csopak

Egy Laurel éttermet már ismerhetünk Budapestről, viszont a hasonlóság csak a menüben fedezhető fel, hiszen a minőség ugyanaz. A csopaki vasútállomáson található Laurelt viszont a kötetlenség, a fesztelenség jellemzi, mint egy fine dining miniben. A z újonnan nyitott étterem azonban abszolút luxust képvisel az eddig megszokott vasútállomásokon lévő gasztronómiai színvonalhoz képest.

hirdetes

Hol találjuk meg a Restit

A vonatról leszállva nem kell messzire mennünk, ugyanis a Resti az állomás épületének felét foglalja el, a perontól konkrétan négy méterre. A vonatról leszállva, a folyosóra érve rögtön a váróterem feliratával találkozhatunk és az egész étterem akkora, mint egy nagyobb konyha vagy mint egy váróterem. A méretéből adódik a családi és laza atmoszféra, amitől az étterem teljesen egyedivé válik. Az asztaloknál mindössze négy-öt ember fér el és a pultnál ugyanennyi, így ha a családdal érkezel, akkor az egész étterem a tiétek lehet! A Laurel munkatársa, Karácsony Bence áll a pult mögött, aki egy egyszemélyes hadseregként kezeskedik a vendégek elégedettségével. Egyszerre készíti elő az ételeket, főz, bort kínál és mindezt a szemünk láttára. 

Főzés közben még beszélgetésre és nevetésre is marad energiája, így a Restiben ebédelni tényleg olyan mintha egy jóbarátunkhoz ugornánk át egy jót enni.

hirdetes

A jelenlegi menühöz az alapanyagokat a Laurelben készítik el, majd a Restiben Bence állítja össze a hat tételből álló menüt, ami jelenleg a következő:

1. Kovászos kenyér, füstölt vaj
2. Pisztráng, Gomba, Savanyú káposzta
3. Fehérrépa, soy balzsam, dió
4. Kakas ramen
5. Körömpörkölt, borsodi csalamádé, bodag
vagy
Gombapörkölt, Borsodi csalamádé, bodag
6. Ananász, gin, kókusz rumbaba

Az étterem nagyobb közösségi élményt nyújt azzal, hogy a bodagot Bencével együtt közösen készíthetjük el a kerti green eggben. Ezért a hat tételből álló menüért mindössze 17 500 forintot kell kifizetnünk, ami egy fine dining luxus színvonalért igazán jutányos ár, ami abszolút megéri az árát!

Csopaki Resti nyitvatartása

Péntek: 19:00
Szombat: 13:00 és 19:00
Vasárnap: 13:00


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Koppány

Koppány: Koppány vezér Géza magyar fejedelem rokonának, Tar Zerindnek a fia volt. A jelenleg... Tovább

Balaton szelet

Balaton szelet: az egyik legklasszikusabb magyar édesség. Sokak által kedvelt, már a 80-as... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!