notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hány vonalat látsz a csuklódon? Számold meg és elmondom, mit árul el rólad!

hirdetes

Hány vonalat látsz a csuklódon? Számold meg és elmondom, mit árul el rólad!

Sz.F.

A karkötő vonalak vagy egyszerűen fogalmazva csuklóvonalak, vízszintes vagy görbe vonalak, amelyek elválasztják a tenyerünket, és a kar többi részét. Ezek a vonalak jelzik az egészség, jólét, a hírnév minőségét életedben. Nézzük, melyik mit jelent! 

Vonalak a csuklón

 

A karkötő vonalak az élettartamodat is jelzik. Minél több karkötőd van, annál hosszabb ideig fogsz élni. Egy karkötő 23-28 év, a második karkötő 46-56 évet élt. A harmadik karkötő 69-84 év, és a negyedik jelenléte több mint 85 éves életet ígér. A leggyakoribb általában a 2-3 vonal, nagyon kevés az olyan ember, akin a negyedik karkötő megtalálható.

 

Nem mellékesen a tenyérjóslásban a karkötő vonalak a szerencse mutatói, ezért is jobb, ha több van belőlük. A tenyérelemzők az egészségi állapotra következtetnek ezekből a vonalakból, a számuk mellett az is fontos, hogy mennyire határozottak. A vonalak természetesen jobban látszódnak akkor, amikor a tenyeredet behajlítod egy kicsit azon a ponton, ahol a csuklóhoz csatlakozik a tenyered. Ilyenkor legalább egy vonalat látni fogsz, a legtöbb esetben többet is, a következő oldalon pedig elmondom, mik a jelentései a különböző vonalaknak! 

hirdetes

 

Vonalak a csuklón

 

Az első csukló vonalat tekintik a legfontosabbnak mind közül. Egy tiszta, mély vonal jelzi, hogy a személy jó egészségnek, jó fizikai állapotnak örvend. Ha az első sor homályos, az azt jelzi, hogy vakmerő, nemtörődöm a viselője. Nők esetében a vonal nőgyógyászati problémákat jelenthet – szülési nehézséget vagy teherbe esési nehézséget, esetleg össze-vissza menstruációt –, ebben az esetben a vonal felfelé görbül. Ha az első vonal halvány, töredezett, az gyenge állóképességet jelent, jelzi, hogy törődnöd kell saját testi állapotoddal. 

hirdetes

 

A második vonal általában a gazdagság, a jólét és a boldogság jele. Ha egyenes, nincs megszakítás rajta, akkor gazdagságra, kiváló életmódra számíthatsz.

 

A harmadik vonal a jó hírnevét jelzi az egyén életében. Ha a vonal egyenes és hézagmentes, a személy befolyásos.

 

A negyedik vonal párhuzamos a harmadik karkötővel és általában csak erősíti azt.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
51 146
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 074 438
Közösség

Szótár

Solymászat

Solymászat mint élő emberi örökség: hungarikumnak számít. Solymászatról beszélünk abban... Tovább

Vörösmarty tér

Vörösmarty tér: A budapesti Vörösmarty tér az V. kerületben, a Váci utca, a Deák Ferenc... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 165

Átlagos értékelés: 4.9

Érdekességek