hirdetes

Desigual – nézze meg a divatmárka kínálatának legérdekesebb újdonságait

Az őszt nem kell sötét, visszafogott árnyalatokkal prezentálni, és egy kis színtől csak mindig minden jobb lesz! Folyamatosan meggyőz minket erről a spanyol Desigual márka, amelynek projektjei telis-tele vannak pozitív energiákkal. Mindegyik kollekciója kiegészíti a már meglévő portfólióit, ugyanakkor új stílusokkal, szabásokkal és mintákkal ajándékoz meg bennünket. Nincs ez másként ezúttal sem, így közelebbről is megnézzük, mit kínál ebben a szezonban a virágminták iránti rajongásáról ismert márka.

Desigual újdonságok

Desigual 2022–2023 ősz-télre: szereted a színeket?

A Desigual stílusa nem teljesen egyértelmű. Bár nem kerüli a fekete-fehér monokróm kaliberét, szinte mindig egy jóval kifejezőbb, intenzív akcentussal egészíti ki azt. Az esztétika alapja, amely ötvözi a bohót az etno klímájával, gyakran alkalmaz patchwork és jellegzetes paisley mintákat, virágokat és aszimmetrikus mintákat. Határozottan szakít a rutinnal, és tökéletesen reprezentálja, hogy a hétköznapinak tűnő, mindennapi ruhák is képesek meglepetést okozni és kitűnni a tömegből. A minden évszakban megjelenő új kollekciók, bár remekül kiegészítik egymást, karakán innovációt hordoznak, és bár mindig utalnak az éppen aktuális kifutó- és utcatrendekre, rendkívül jellegzetesen tálalják azokat. Nem is lehetne ez másként az őszi-téli kollekció esetében sem, amely határozottan kiemelkedik abból, amit számos márka kínálatában találunk. Mi ragadta meg különösen a figyelmünket? Az Answear.hu https://answear.hu/m/desigual platformján összegyűjtöttük neked az új kollekciót, szemezgess kedvedre, és állítsd össze a kedvenc Desigual szortimentedet!

hirdetes

Őszi újdonságok a Desigualtól: mit kínál nekünk a márka ebben a szezonban?

A Desigual márka a bohó vagy etno esztétikához kapcsolódó motívumokra rajzolt színes alakzatairól híres. Ebbe az irányba haladva ábrándokat kergetve és fellegekben járva csekkoljuk a légies anyagokból készült, romantikus attitűddel felruházott, könnyed midi és maxi ruhákat, amelyeket rögtön a tökéletes megjelenés szintjére avanzsál majd egy hosszú western csizma és egy nagy, bőr shopper táska. Az egyre alacsonyabb hőmérsékleteket szem előtt tartva a spanyol márka hosszú elegáns kabátokat, masszív kidolgozású foltokkal ellátott dzsekiket, kockás ingkabátokat (a szezon egyik legdivatosabb mintája!) és mintás, átmeneti jellegű bomber kabátokat kínál. Az őszi és téli kollekció tele van olyan klasszikus ruhatár elemekkel, mint a fehér ingek, nadrágok, pulcsik és pólók tárháza. Azonban egytől-egyig ugyanazt képviselik: kiemelkednek a tömegből a sok kicsi, színes applikációnak köszönhetően, amelyek azonnal felkeltik a figyelmet, egyedivé és különlegessé varázsolva a megjelenést. Ha inkább a konzervatívabb fekete-fehér outfit híve vagy, akkor nézz szét az Answear.hu https://answear.hu/m/karl-lagerfeld linkjén, és onnan gyűjtsd össze a favorit darabokat! Egyet garantálunk: Karl Lagerfeld világában sem fogsz unatkozni, a fesztelen párizsi stílust és a rock-chic elegancia tökéletes keverékét ötvöző stílusirányzat egy egészen más módon kínál hihetetlenül eredeti, néha extrém, de mindig feltűnő megjelenést. Te melyiket választanád?

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Magyar találmányok

Magyar találmányok: A magyar találmányok nélkül a világ ma nem tartana ott ahol tart. Ez... Tovább

Tatai vár

Tatai vár: Az egyik legkülönlegesebb magyar várról beszélhetünk személyében, hiszen a Tatai... Tovább

Tovább a lexikonra