hirdetes

Egy egész mesebirodalom valósul meg a különleges Mikulásjáraton! – Ez a legjobb program gyerekekkel idén!

ZH

A Diósgyőri Mikulásvonat három év szünet után tér vissza, hozva magával mesehősöket, érdekes előadásokat és egyedi élményeket, amelyeket a családok soha nem fognak elfelejteni!

mikulásjárat 2023

2023 Legvarázslatosabb Mikulásjárata indul!


Kétségkívül az év egyik legvarázslatosabb Mikulásjárata érkezik Lillafüredre, ahol az egész Mesebirodalom újra életre kel 2023-ban. A Diósgyőri Mikulásvonat három év szünet után indul el ismét, hogy gyermeközönségének örömére újra mesés élményeket nyújtson.


A Lillafüredi Mesebirodalomnak otthont adó város, Lillafüred, három év szünet után ismét megtelik mesével és varázslattal, ahogy idén újra megrendezik a Mesebirodalom eseményét – tudatta az ÉSZAKERDŐ Zrt. a közösségi oldalán.

Mesehősök és a Mikulás közös várakozása:


Az ÉSZAKERDŐ Zrt. és a Diósgyőrért Alapítvány közös szervezésében immár 18. alkalommal kerül megrendezésre a Mikulás-tematikájú rendezvény, amely Miskolcon és annak vonzáskörzetében az ünnepi időszak egyik legkedveltebb eseményévé vált. A cél az, hogy gyerekek és családjaik számára emlékezetes, tartalmas élményeket biztosítsanak, miközben belemerülnek a varázslatos Lillafüredi Mesebirodalom világába.

hirdetes


A Mikulásvonat fedélzetén a Mesebirodalom kapuján átlépők idén találkozhatnak a világ legvidámabb lényeivel, a Trollokkal, akikkel közös mentőakcióban vehetnek részt. A résztvevők elrepülhetnek a Toy Story-ból jól ismert Woody-val és Bo-val, új kalandokat felfedezve, vagy ha elég bátrak, segíthetnek Kevinnek megvédeni a McCallister házat a betörőktől.
Természetesen a Mesebirodalom nem lenne teljes a Mikulás nélkül, aki házigazdaként számtalan ajándékkal várja a gyerekeket.

hirdetes

Érdekes előadások és változatos programok:

A hosszú szünet után a szervezők több újdonsággal is készültek az idei évadra. November 30. és december 10. között minden nap öt fedett helyszínen előadás várja az érdeklődőket a Mesebirodalomban. A Diósgyőri Mikulásvonat mellett az utazás a Lillafüredi Állami Erdei Vasút végállomása és Lillafüred között már egyénileg is lehetséges, így a mesejátékok megtekintése könnyen összeköthető más programokkal.


A jegyárak az utazás módjától függően változnak. Jegyek online megvásárolhatók a www.mikulasvonat.hu oldalon, ahol további részletes információkat találnak az érdeklődők a programokkal kapcsolatban. Ne hagyják ki ezt a varázslatos utazást, és mélyedjenek el a Mesebirodalom különleges világában!

Fedezzétek fel Lillafüredet is!

Ha a Mikulásvonat utazása után szeretnénk még további varázslatos pillanatokban részesülni, érdemes felfedezni a környék kínálta csodákat. Lillafüred lenyűgöző látványosságokkal vár, köztük a csodálatos Anna-barlanggal és a Lillafüredi Palotaszállóval. Sétáljunk a Hámori-tó partján vagy tekintsük meg a Lillafüredi Állami Erdei Vasút más vonalait is. A helyi üzletek és éttermek kínálata sem okoz csalódást, így az napunk teljes mértékben emlékezetessé válik. Válasszuk a Diósgyőri Mikulásvonatot, és élvezzük a Mesebirodalom és környéke varázslatos kínálatát a családunkkal vagy barátainkkal!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Bory-vár

Bory-vár: A Bory-vár egy különleges épületcsoport Székesfehérvár Öreghegy... Tovább

Aggteleki cseppkőbarlang

Aggteleki cseppkőbarlang: Az Aggteleki Nemzeti Park része, mely különös védettség alatt áll.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Kirándulás Magyar Programajánló
X
Kövess minket facebookon!