hirdetes

A legszebb strandok a Dunán, amik teljesen ingyen vannak

VN

Miközben mindenki az egekbe szökött strandbelépő árakról panaszkodik, addig én mindenkit arra invitálok, hogy válassza inkább a szabadtrandokat, amik nemcsak teljesen ingyen vannak, hanem csodaszépek és izgalmasak is. Mutatok is néhány nagyon jó dunai strandot, ahol a nagy melegben lehűthetitek magatokat!

Legjobb dunai szabadstrandok

Lehet strandolni a Dunán?

A Dunán számtalan kijelölt strandoló hely van, ahol hatalmasat lehet csobbanni a nyár legmelegebb napjain, de azért csak óvatosan!  A természetes strandoló helyek mindig veszélyesebbek, mint a mesterségesen kialakított 1 méter mély, körülhatárolt medencék, gyerekekkel különösen óvatosnak kell lenni. Gyerekeket legyenek azok kicsik, vagy nagyok, nem szabad elengedni önállóan a Duna partra fürdeni! Sohasem szabad fürdőzni, úszni a Dunában hajóútban, hajók, egyéb munkagépek 100 méteres közelében, vízlépcsők és vízi munkák 300 méteres, hidak, vízkivételi művek, egyéb vízi műtárgyak, komp- és révátkelőhelyek 100 méteres körzetében, és ott sem, ahol ezt kifejezetten tábla tiltja. Éjszaka, és korlátozott látási viszonyok között is kerüljétek el a dunai szabadtrandokat! Csak biztos úszótudással lépjetek vízbe, hiszen a természetes fürdőhelyek talaja kiszámíthatatlan, hirtelen mélyülhet, és bárhol lehetnek nagyobb gödrök, amik veszélyesek lehetnek, illetve a sodrással is számolni kell! Ha ezekre az utasításokra figyeltek, akkor nem lesz baj! A Dunán lehet strandolni, csak tényleg figyelni kell pár dologra, különösen a gyerekekre! A parton sem szabad felügyelet nélkül hagyni őket!

hirdetes

Hol lehet strandolni a Dunán? Ezek a legszebb strandok a Dunán

Számtalan remek szabadstrand van a Dunán, ahol kellemes a víz, szép a táj, és nyaranta megtelik kacagással. Ezek közül mutatunk párat, amit biztonsággal használhattok, hiszen van kijelölve hely a fürdőzésre, nem esik hajók útjába, és nem is hirtelen mélyülő a víz. 

hirdetes

A legszebb strandok a Dunán: Nagymaros szabadstrand

Ha nagyon őszinte akarok lenni, nekem ez az egyik kedvenc strandom, nemcsak a dunai szabadstrandok közül, hanem úgy összesen. A víz nagyon jó, de amit ti is imádni fogtok az a semmihez sem fogható pazar panoráma, ami miatt egy olyan érzés fogja el az embert a vízben lubickolva, amit leírni nem lehet. Menjetek és próbáljátok ki, cím: Nagymaros, a Magyar utca és a Király utca közötti, Hunyadi sétány nevű Duna-parti rész! A part egyébként homokos, büfé nincsen, de a közelben vannak jó éttermek.
 

Lapozzatok, mert a következő oldalon is mutatunk nagyon jó ingyenes dunai szabadstrandokat!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Veszprém megye

Veszprém megye a Dunántúlon található. Személyében tisztelhetjük a Balaton északi... Tovább

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka: a 20 háromszoros olimpiai bajnokunk egyike. Korunk egyik legnagyobb,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Kirándulás Magyar történelem Magyarország Magyarság Programajánló Szórakozás Történelem Utazás
X
Kövess minket facebookon!