hirdetes

A magyar énekesnő, akit nem felejtünk el! Cserháti Zsuzsa

Bettina
Cserhát Zsuzsa emlékére

A tizenöt évnyi magány után aztán visszatérhetett. Igen, most esik szó azokról, akikre te is épp gondolsz valószínűleg… Horváth Charlie nevét és Rózsa István. Ők akik kiadták a lemezét. Ők is kellettek ahhoz, hogy egy új generáció rácsodálkozzon a kivételes hangjára. De a telt házas koncertek, a zúgó tapsvihar mellett sem tudta feldolgozni a tizenöt évnyi kényszerű hallgatást. Zsuzsa, azt a törést senki sem tudta volna feldolgozni!

Végül ez a mese is jóra fordult, de van amit soha senki nem fog tudni helyre hozni, ezt soha senki nem tudja visszacsinálni. Hogy az az apró fiatal nő élete olyan legyen, amit megérdemelne. Sose lehet már.  A depresszió az kódolva volt. Amikor 2003-ban, csupán 55 évesen örökre elaludt, mérhetetlenül szomorú voltam. Egy vigaszom nyugtat csak, hogy tudom immár jó helyen van Zsuzsa. Talán éppen most is fellépésre készül. Izgatott, mert azt hallani, a Queen frontembere, Freddie Mercury is beugrik a koncertre, mivel felhívták a figyelmét a kivételes hangú magyar énekesnőre és Freddie amúgy is érzékeny a magyarokra. Biztos imádni fogja Zsuzsa hangját!

hirdetes

Majd elképzeltem, hogy a koncert végén Mercury belép Zsuzsa résnyire hagyott öltözőjébe, hosszan magához öleli és ennyit kérdez: amikor 1986-ban Budapesten jártam, miért nem meséltek nekem rólad? Zsuzsa nem válaszol semmit. Csak lágyan mosolyog. Mert már tudja: mégsem győzött a középszer…

hirdetes

Nyugodj békében, Cserháti Zsuzsa!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Biblia

Biblia A világ legolvasottabb és a mai napig legnagyobb számban eladott könyve. A Biblia azoknak... Tovább

Magyar találmányok

Magyar találmányok: A magyar találmányok nélkül a világ ma nem tartana ott ahol tart. Ez... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!