hirdetes

Egy nem mindennapi kismamafotózás!

Gaál Fruzsina

A terhesség egy csodálatos állapot – éppen ezért igyekszik mindenki megörökíteni a vissza nem térő pillanatokat, hogy később meghatódva nosztalgiázhassanak a régmúlt csodás emlékeiről. A terhesség és a születés azonban nem csak az emberek körében tekinthető varázslatosnak. Gondoljunk csak kedvenceinkre! Hányszor szomorkodunk amiatt, hogy nem készült elég fotó kedvenceink kölyökkorában, vagy esetleg állapotos hónapjaikban? Az amerikai Kennedy Sorensen mert nagyot álmodni: egy igazán szívmelengető kismama fotózást szervezett meg kutyusának!
 

Két kutyus kismamafotózása

A fantasztikus ötlet után már csak néhány apró simításra volt szükség. Kennedy felkereste a kutyapapa gazdiját, ki lelkesen beleegyezett a közös fotózásba. A helyszínt lakhelyük, egy varázslatos mini farm biztosította, mely ideális környezetet teremtett a képek elkészüléséhez.

És bár három emberre és sok-sok türelemre volt szükség ahhoz, hogy a kutyusok megfelelő pózban és nyugton maradjanak, az eredmény minden fáradozást megért! Egy igazán édes és egyedi fotósorozat látott napvilágot, egészen pontosan 9 nappal az újszülöttek érkezése előtt. 
 

A képek hihetetlen gyorsasággal nyerték meg az internetes közösséget is, 1 hét leforgása alatt több, mint 35 ezer kedvelés és 21 ezer megosztás illette az újdonsült sztárpárt, akik mire ezt a cikket olvasod, már boldog szülei a sok kis apróságoknak!

hirdetes
 

Egy új élet születése minden családban meghatározó pillanat, ezért érdemes megörökíteni a fontosabb momentumokat a kisbaba és a család életében. Én erre a feladatra Edina fotót ajánlom, aki egy igazi profi a szakmában! Tudj meg róla többet itt: baba-család fotózás 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A karikásostor

A karikásostor: Tradícionális magyar eszköz, mely az alföldi pásztorok és betyárok... Tovább

Kossuth-barlang

Kossuth-barlang: Magyarország egyik legnépszerűbb és legjelentősebb barlangja. A... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!