Kismamafotózás újratöltve!

Egy nem mindennapi kismamafotózás!

Gaál Fruzsina

A terhesség egy csodálatos állapot – éppen ezért igyekszik mindenki megörökíteni a vissza nem térő pillanatokat, hogy később meghatódva nosztalgiázhassanak a régmúlt csodás emlékeiről. A terhesség és a születés azonban nem csak az emberek körében tekinthető varázslatosnak. Gondoljunk csak kedvenceinkre! Hányszor szomorkodunk amiatt, hogy nem készült elég fotó kedvenceink kölyökkorában, vagy esetleg állapotos hónapjaikban? Az amerikai Kennedy Sorensen mert nagyot álmodni: egy igazán szívmelengető kismama fotózást szervezett meg kutyusának!
 

Két kutyus kismamafotózása

A fantasztikus ötlet után már csak néhány apró simításra volt szükség. Kennedy felkereste a kutyapapa gazdiját, ki lelkesen beleegyezett a közös fotózásba. A helyszínt lakhelyük, egy varázslatos mini farm biztosította, mely ideális környezetet teremtett a képek elkészüléséhez.

És bár három emberre és sok-sok türelemre volt szükség ahhoz, hogy a kutyusok megfelelő pózban és nyugton maradjanak, az eredmény minden fáradozást megért! Egy igazán édes és egyedi fotósorozat látott napvilágot, egészen pontosan 9 nappal az újszülöttek érkezése előtt. 
 

A képek hihetetlen gyorsasággal nyerték meg az internetes közösséget is, 1 hét leforgása alatt több, mint 35 ezer kedvelés és 21 ezer megosztás illette az újdonsült sztárpárt, akik mire ezt a cikket olvasod, már boldog szülei a sok kis apróságoknak!
 

Egy új élet születése minden családban meghatározó pillanat, ezért érdemes megörökíteni a fontosabb momentumokat a kisbaba és a család életében. Én erre a feladatra Edina fotót ajánlom, aki egy igazi profi a szakmában! Tudj meg róla többet itt: baba-család fotózás 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szótár insert teszt

Szótár insert teszt   Tovább

Magyar tradíciók

Magyar tradíciók: a mai rohanó világban egyre kevésbé adunk a tradíciókra, a hagyományokra... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!