hirdetes

Tényleg eldőltek az európai bajnokságok?

Április elején ki lehet már mondani, hogy eldőltek volna a a nagy európai bajnokságok? Mi megnéztük a legnagyobbakat, és arra jutottunk, hogy igen. Te mit gondolsz erről?

Eldőltek volna a nagy európai top bajnokságok?

Mostanában, amikor is azt hihetnénk, hogy megszűntek a nagy egyeduralkodások, ahol egy Barcelelona, ahol ott van a világ három legjobb focistája közül kettő is és még ők se tudtak évek óta BL-t nyerni, mikor Angliában annyi jó edző, annyi pénz van, és mégis eldőlehet már körülbelül karácsonykor a bajnokság, akkor meglepődve láthatjuk, hogy az előtt megszűnnek az izgalmak, mikor elkezdődhetnének. Márpedig a 2016/17-es idényben ez történt.  Nézzük szép sorban a nagy bajnokságokat tehát.

Anglia, Premier League

hirdetes

A tavalyi döbbenetes Leicester csoda után várható volt, hogy elkezdődik a visszarendeződés, ími gyorsabban meg is történt, mint gondoltuk. A Leicester azóta a 10. hely körül van (körülbelül ez a reális), elől pedig kivétel nélkül a top csapatok vannak. Antonio Conte az olasz válogatottat hagyta ott a Chelsea kedvéért és rögtön bizonyította is, hogy nagyon jó döntés volt mindkét fél részéről. A londoni kékek villámrajtot vettek. Nemhogy veretlenek, hanem egyenesen 100%-ak voltak a 11. fordulóig. Nagyjából karácsony tájékára eldőlt már az aranyérem sorsa. Mögöttük nagy a tülekedés, illetve sokáig nagy volt, most már inkább a dobogó harmadik foka a kérdéses. Rengeteg az elmarad meccs, így nem tiszta a tabella, de az látszik, hogy a 2. a Tottenham, amely a vesztett pontok tekintetében 7 ponttal előzi meg a Manchester City-t. A harmadik helyért is nagy harc várható a Liverpool és a két manchesteri csapat között. Kérdés, hogy például az Unitedet mennyire motiválja egy PL bronz, miközben az Európa Liga megnyerésével automatikusan BL szerepelőkké válnak.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

További cikkek ebben a témában

Szótár

Puskin mozi

Puskin mozi: A mai Puskin elődje a Magyar Világ kávéház volt. 1926-tól a Mezőgazdasági... Tovább

Kőrösök

Kőrösök: A nagy magyarországi folyók egyike. Az összefoglalóan Körösök néven ismert... Tovább

Tovább a lexikonra
Hobbim a futball