notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Soha ne tárold ezeket az élelmiszereket a hűtőben!

Nem szabadna ezeket az élelmiszereket a hűtőben tartanod!

LK
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A hűtőszekrény egy igazán hasznos találmány, azonban van néhány olyan élelmiszer, amit sohasem szabadna a hűtőben tartanod! Nézd meg, hogy melyek ezek! 

Soha ne tárold ezeket az élelmiszereket a hűtőben!

1.Avokádó

-ha a hűtőben tartjuk, sokkal hamarabb megpuhul. Inkább a konyhában, vagy a kamrában tartsuk egy gyümölcskosárban.

 

2.Burgonya

-ha 7 fok alatti hőmérsékleten tartjuk, a burgonyának megváltozik az íze. Tároljuk papírzacskóban egy nem hideg helyiségben.

 

3.Csokoládé

-alacsony hőmérsékleten a cukorkristályok felszínre törnek, és a csokoládé veszít az ízéből

 

4.Trópusi gyümölcsök

-a hűtőszekrényben sokkal hamarabb rothadásnak indulnak. Inkább csomagoljuk papírba őket, és tároljuk egy ne túl hideg, száraz környezetben.

 

5.Bazsalikom

-soha ne tegyük a hűtőbe, mert az összes (kellemetlen)szagot magába szívja. Inkább tegyük a konyhapultra, egy pohár vízbe.

hirdetes

 

6.Hagyma

-a hűtőbe megpuhul, és fogyasztásra alkalmatlan lesz
 

Forrás

Soha ne tárold ezeket az élelmiszereket a hűtőben!

7.Kávé

-a megbontott kávé magába szívja a szagokat, és elveszíti az aromáját

 

8.Méz

-megkristályosodik a hűtőben, és elveszíti az ízét. Tároljuk mindig szobahőmérsékletlen.

 

9.Olívaolaj

-minimum 12 fokos környezetben kell tárolni

 

10.Paradicsom

-az alacsony hőmérséklet befolyásolja a paradicsom állagát, és az ízét is elveszíti

hirdetes

 

11.Kenyér

-jobb, ha nem tartjuk a hűtőben, mert hamar megszárad

 

12.Banán

-hamar megbarnul, és megváltozik az íze. A legideálisabb, ha szobahőmérsékleten tartjuk.


Forrás

Soha ne tárold ezeket az élelmiszereket a hűtőben!

7.Kávé

-a megbontott kávé magába szívja a szagokat, és elveszíti az aromáját

 

8.Méz

-megkristályosodik a hűtőben, és elveszíti az ízét. Tároljuk mindig szobahőmérsékletlen.

 

9.Olívaolaj

-minimum 12 fokos környezetben kell tárolni

 

10.Paradicsom

-az alacsony hőmérséklet befolyásolja a paradicsom állagát, és az ízét is elveszíti

 

11.Kenyér

-jobb, ha nem tartjuk a hűtőben, mert hamar megszárad

 

12.Banán

-hamar megbarnul, és megváltozik az íze. A legideálisabb, ha szobahőmérsékleten tartjuk.


Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
275 986
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 597 551
Közösség
hirdetes

Szótár

A nagy tiszai ciánmérgezés

A nagy tiszai ciánmérgezés: Óriási tragédia ez az újkori magyar történelemben. A tiszai... Tovább

Wass Albert

Wass Albert: a magyar irodalom egyik legvitatottabb alakja, sok fiatal kedvence mind a mai napig.... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 181

Átlagos értékelés: 4.8

Érdekességek