hirdetes

Ez elfogadhatatlan! Nem bánhat így egy ápoló egy idős, beteg emberrel!

Az idős, beteg asszony lánya már sejtette, hogy valami nincsen rendben édesanyja ápolójával. Felszerelt egy kamerát a szobába. Amit látott, azon az egész világ megbotránkozott! FIGYELEM, A VIDEÓ OLYAN KÉPEKET TARTALMAZ, MELY MEGZAVARHATJA EGYESEK NYUGALMÁT!

Egy ápoló elfogadhatatlanul viselkedett az idős beteg asszonnyal

Az ápolók, akik az emberekért vannak nap, mint nap és igazán sokat tesznek értünk, nagyon megérdemlik a tiszteletet, de ebben a videóban szereplő nő biztosan nem. Az idős beteg asszony már 94 éves és Alzheimer kórban szenved, így minden nap egy ápoló segítségére szorul. Marino Miriam, a beteg asszony lánya nem bízott az ápolóban, így egy rejtett kamerát szerelt fel a szobába.

Nagyon jól érezte, hiszen nagy baj volt! Amit látott a videón azon nem csak ő, de az egész világ felháborodott. Hogy lehet megütni egy idős, beteg embert??? Ki képes ilyenre??? A hölgy egy légynek se tudna ártani, ráadásul nagyon barátságos jellemű, és az ápoló többször megüti, megrúgja őt. Ha valakit önvédelemből megütsz, még rendben van, de hogy ráadásul egy olyan embert bántasz, aki még magától felállni sem tud, arra már szavak sincsenek. Óriási bűnt követett el a nő, remélem megkapja méltó büntetését!

hirdetes

További oldalon megnézheted a rejtett kamerás felvételt!

Egy ápoló elfogadhatatlanul viselkedett az idős beteg asszonnyal

Marinonak már a szomszédok is említették, hogy néha furcsa hangokat hallanak a szobából. De a lány nem tudta elhinni, hogy ilyen történhet édesanyjával, így felszerelte a kamerát. A feljelentést természetesen azonnal megtette, sőt a Facebook-ra is kirakta a videót, hogy minél többen megosszák, lássák, hogy mindenki tudja azt, hogy sajnos ilyen is előfordulhat a világban és ilyenkor azonnal kell cselekedni!

hirdetes

Rengeteg együttérző ember szólalt fel az idős asszony mellett, de egyszerűen senki sem érti, hogy lehet ilyet csinálni és ki képes erre… Juttassuk el ezt a videót minél több emberhez!

Következő oldalon megnézheted a rejtett kamerás felvételt!

Egy ápoló elfogadhatatlanul viselkedett az idős beteg asszonnyal

FIGYELEM, A VIDEÓ OLYAN KÉPEKET TARTALMAZ, MELY MEGZAVARHATJA EGYESEK NYUGALMÁT! 18 ÉVEN ALULIAKNAK NEM AJÁNLOTT!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Hortobágy

Hortobágy: Magyarország egyik legszebb vidéke, a nagy magyar Alföld szerves része. A Hortobágy... Tovább

Régi idők

A retro stílus valahogy mindenképpen kötődik hozzánk. Hogy miért? Mert vannak emlékeink a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Európa Hírek