hirdetes

Legendává vált - Hullámvasutazás közben kapta el az égben szálló telefont - Videó

Sz.F.

Pillanatok alatt vált legendává az a fiatalember, aki elkapta az égben repülő mobiltelefont, miközben a hullámvasúton ült, érdemes megnéznetek a nem mindennapi felvételt! 

Hullámvasutazás közben kapta el a telefont

Samuel Kempf, egy Spanyolországban található vidámparkban volt barátjával, amikor kipróbálták a hullámvasutat. A menet közben meglátta, hogy egy iPhone repül a levegőben, a legtöbb ember csak tehetetlenül figyelte a jelenetet, már mindenki látta a lelkiszeme előtt, ahogy a telefon lezuhan a földre és teljesen megsemmisül, netán valakire még rá is esik, így okozva hatalmas bajt.

Kempf viszont különlegesebb volt az átlagnál, akcióba kezdett, és mint a reneszánsz festmény alakja, kinyújtotta a kezét az ég felé, megmentve az iPhone-t az összetört sorstól, amit egyébként nagyon is ismernek az okostelefon-használók a XXI. században. Kempf, aki új-zélandi születésű, röviden, tömören nyilatkozott az eset után egy hírportálnak: „röviden annyi történt, hogy elkaptam”. Elkapta és ezzel megmentette a tulajdonosát az iPhone költséges cseréjétől.

hirdetes

A Shambhala-nak nevezett hullámvasút a Port Aventura vidámparkban található, és eléri a 80 mérföld/órás sebességet is, ami még jobb színben tüntetni fel a fiatalembert. A menet végén Kempf visszajuttatta a telefont a tulajdonosának, aki már régen eltemette az iPhone-t, gondolva, hogy semmi sem maradt belőle a földet érés után.

hirdetes

A tulajdonos hálás volt Kempf-nek, megölelte és közölte, hogy megveszi neki a hullámvasút videóját. Ez meg is történt, majd Kempf feltöltötte a videót az egyik videómegosztó oldalra, ahol rövid idő alatt több mint ötmillióan tekintették meg, a hozzászólásokból kiderül, hogy legendává fog válni ez a tett. 

Sajnos az emberek szeretnek mindent megörökíteni, így a szórakoztató parkokban is előveszik a telefonjukat, arra viszont nem gondolnak, hogy mekkora bajt okozhatnak ezzel. Gondoljatok bele, mi történt volna, ha a hullámvasútból kieső telefon eltalál egy nézelődőt! Ugye? Nem lenne jó…Tanuljatok az esetből, és legyetek óvatosak, csak üljetek fel, és élvezzétek az utazást, a telefonokat pedig tegyétek el biztonságos helyre! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Márton nap

Márton nap - November 11.: Német nyelvterületről vált ismertté és ma már sok helyen... Tovább

Lázár Vilmos

Lázár Vilmos: Szkárosi Lázár Vilmos honvédezredes, az aradi vértanúk egyike. Bár... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Külföld
X
Kövess minket facebookon!