hirdetes

Fantasztikus drónvideón mutatjuk be Magyarország értékeit!

B. Á.

Egy rendhagyó drónvideót szeretnék most megmutatni nektek, amit mi magunk készítettünk a 2019-es évben. Ezeken a képsorokon láthatjátok Magyarország csodát, remélem, hogy elnyeri a tetszésetek! 

Magyarország legcsodálatosabb látnivalói drónvideón!

Élmények országszerte

Ha még nem tudnátok, akkor megragadom az alkalmat arra, hogy egy kicsit bemutassam nektek másik weboldalunkat, ami nem más, mint az Élménytérkép.hu! Ezt a weboldalt a tavalyi évben hoztuk létre, a célunk az volt, hogy bemutassuk az olvasóinknak a magyarországi kávézókat, éttermeket, kikapcsolódási lehetőségeket.

Ezt pedig rendhagyó módon szerettük volna megtenni: mivel a legtöbb ilyen weboldalon az szerepel, hogy itt és itt található a hely, ennyibe kerül a kiszolgálás, menj és nézd meg te magad, hogy milyen, mi máshonnan közelítettük meg a történetet. Időt és energiát nem sajnálva látogattunk el az összes helyre, ami szerepel az oldalon, ezeken a helyeken ittunk egy kávét, ettünk egy süteményt, vagy éppen megebédeltünk.

hirdetes

Saját képeket, videókat, drónfelvételeket készítettünk, majd az élményeinket végig őrizgetve hazamentünk, felcsaptuk a laptopot és megírtuk a tapasztalatainkat. Ez olyan szempontból is rendhagyó, hogy nemcsak a jót írtuk a helyekről, hanem (ha volt), akkor a rosszat is. Bevalljuk, célunk között az is szerepelt, hogy minél jobban megkedveltessük az emberekkel a magyarországi látványosságokat, finomságokat, ugyanakkor ellátogattunk külföldre is, ezért született jó pár olyan tartalom, ami nem itthon készült. 

2019-es élményeink a levegőből

A most megosztott drónvideó mind a tavalyi évben készült, ezért is szeretjük a munkánkat – van alkalmunk arra, hogy ellátogassunk ezekre a meseszép helyekre, közben fotózunk, videózunk, madártávlatból szemléljük a csodákat! Remélem, hogy ezekben a képsorokban örömötöket lelitek, nekem nagyon jólesik minden alkalommal megnézni. 

hirdetes

 

Hoztam még nektek egy pár cikkajánlót az Élménytérkép.hu-ról, olvassatok bele valamelyikbe, vagy mindegyikbe: 

Ha pedig inkább a képeket szeretnétek nézegetni, akkor lapozzatok bele galériánkba, érdemes! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szegedi fűszerpaprika-őrlemény

Szegedi fűszerpaprika-őrlemény: Hungarikum. A szegedi fűszerpaprikát anno Szeged környékén a... Tovább

Vitrai Tamás

Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, főszerkesztő, riporter, kiváló művész. A magyar... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Magyar Magyarország
X
Kövess minket facebookon!