hirdetes

Erdély, ahogy még nem láthattad

Pi

A csodálatos Erdélyről lehet, hogy készült már számtalan videó, de ehhez fogható még egészen biztosan nem. Hogy miért mondom ezt? A válasz a cikkben!

A legszebb erdélyi felvételek

Aki volt már ott visszavágyik, aki még nem, annak csak tanácsolni lehet, induljon el. Erdély maga a csoda.Minden nap, minden évszakban más arcát mutatja. Maga a mennyország és ebben tényleg semmi túlzás nincsen. Az ottani emberek kedvessége és hazaszeretete párját ritkító.

Történelmi hagyományaink miatt rengeteg magyar emlékkel találkozhatunk az utakat róva. Nem egy utazás kell ahhoz, hogy az ember felfedezze a tőlünk keletre található kis paradicsomot.

Hirtelenjében fel sem tudnám sorolni, hogy mennyi dolog van, amit meg kell nézni, személyesen kell megcsodálni. Talán a két legnagyobb és legismertebb látványosság a Gyilkos tó és a Békás-szoros. Szerencsére ezek a helyek egymáshoz nagyon közel vannak, így aki már ott van, annak sokat nem kell utaznia.

hirdetes

Mi pedig most karnyújtásnyira hozzuk el ezt a két helyet. A következő oldalon látható videóban mindent fel lehet fedezni, ami Erdély. A számítógép, vagy telefon mögött ülő embernek pedig nincs más hátra, csak nézni kell és élvezni a látványt. Jó szórakozást hozzá!

A legszebb erdélyi felvételek

Forrás: youtube.com

A legszebb erdélyi felvételek

Forrás: youtube.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Rippl-Rónai József

Rippl-Rónai József: Rippl-Rónai József magyar festő- és grafikusművész, a 19. század egyik... Tovább

Budapesti Állatkert

Budapesti Állatkert: országunk első számú állatkertje.  A Fővárosi Állat- és... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!