hirdetes

Több balatoni étterem is részt vesz a tavaszi étterem héten

VN

Az idei lesz minden idők legjobb tavaszi étteremhete (ha nem tudod mi az az étteremhét, lejjebb elmondjuk) ugyanis jobbnál jobb éttermek csatlakoztak a programhoz, a legjobb balatoni éttermek is a listán. Nagyon kedvező fix árakon lehet megkóstolni a legfinomabb fogásaikat. Ezt ne hagyd ki?

étterem hét 2023 balatoni éttermek foglalás

Egyáltalán mi az az étterem hét?

Idén már sokadik alkalommal rendezik meg a tavaszi Országos Étterem Hét nevű esemény -egészen pontosan ez a tizedik-, amiről azt kell tudni, hogy ezen alkalomból nagyon sok exkluzív étterem fix áras menükkel készül. Exkluzív ételeiket számunkra is elérhető áron árazzák, így akár te is megkóstolhatod kedvenc álom éttermed specialitásait, úgy hogy nem kell a zsebed legaljáig nyúlni –hanem csak úgy a feléig, mert a luxus azért luxus, filléres áron nem árulhatnak prémium ízeket! Tehát semmi köze nincsen a központi árazásnak ehhez, igazából csak egy időszakos alkalom, amikor kicsit nekünk kedveznek. Idén, azaz 2023-ban rekord hosszan, 11 napig élvezhetjük ezt az akciót, egészen pontosan március 9. és 19 között. Mi erősen javasoljuk, hogy már most foglaljatok, mielőtt elfogynak az asztalok.

hirdetes

Országos Étterem Hét 2023 árak

Na de mennyi is az annyi? Mennyibe kerülnek a gasztronómia különlegességek idén az étterem hét keretein belül? Már évek óta 3 kategóriába sorolják az akció keretében bemutatkozó éttermeket, és az árazás is ennek függvénye. Az ár minden esetben fix, ha valaki ezen túl más szolgáltatást vesz igénybe, azért külön fizetni kell, de mindig vannak kedvezményes kiegészítő lehetőségek az akció alkalmából. Idén a top kategóriában 6 ezer, a prémium kategóriában 8 ezer forinttól, az exkluzív besorolású éttermekben pedig 10 ezer forinttól kínálják a menüsorokat szervizdíjjal együtt. Egyébként erre az alkalomra friss, válogatott alapanyagokból készült különleges ételekkel várják a vendégeket, tehát az akció itt nem a minőség csökkenésére utal. A cél, hogy minél szélesebb körben megismertessék magukat az éttermek.

hirdetes
Szeretnél 30 ezer Forintot nyerni Jamie Oliver Budapesti éttermébe? Kattints a nyereményjátékhoz!

Balatoni éttermek az Országos Étterem Héten

151 különleges étterem vesz részt a 2023-as Országos Étterem Hét tavaszi akciójában. Több, a Michelin Guide francia étteremkalauz által ajánlott, illetve Bib Gourmand minősítéssel rendelkező étterem is ott lesz a résztvevők között, tehát tényleg nagyon jó éttermekről van szó. Ilyen például a Balatonszemesi Kistücsök. De a Tihanyi Apátsági Rege Cukrászda, Echo Restaurant & Cafe is részt vesz a programban, és más balatoni éttermet is lehet találni a listán. IDE kattintva keresgéljetek, és foglalni is csak ezen a hivatalos oldalon lehet, ha találtatok is valami szemrevaló helyet, finom ételekkel!


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Túrós csusza

Túrós csusza: Cukros vagy sós? Nagy talány, és tényleg létezik mind a kettő változat... Tovább

Kékfestés

Kékfestés: A kékfestés egy textíliákon alkalmazott színmintázási technológia, amely nevét... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Gasztronómia Hírek Kirándulás Utazás
X
Kövess minket facebookon!