hirdetes

Ezek Európa legjobb sétahajóútjai

LK , ZH

Az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak a sétahajózások Európa szerte. Ez köszönhető többek között az évente megjelenő új hajóknak és a folyamatosan bővülő, változatos útiterveknek, de kétségtelen, hogy az európai sétahajók egyre fokozódó minősége is felelős a robbanásszerű ugrásért.

Bemutatjuk Európa legjobb sétahajóútjait!

Szántalan cég állítja magáról, hogy a legjobbat kínálja, ami csak megnehezíti az utazni vágyók dolgát. Egy valamit érdemes azonban észben tartani: az ember azt kapja, amit megfizet. Ha valami olcsóbb az átlagnál, annak összesen két oka lehet – vagy szezonon kívüli útról (tavasz/ősz), vagy egyszerűen rosszabb minőségű szolgáltatásról van szó.

Habár az óceáni sétahajózásokat kínáló márkák között egyszerűbb különbséget tenni, az ember meglehetősen sok hasonlóságot fedezhet fel, ha a folyami lehetőségeket veti össze egymással. Hogy segítsük azok dolgát, akik Európa legkiválóbb luxus sétahajózására vágynak, összegyűjtöttünk néhányat azon szolgáltatók közül akik joggal emlegetik magukat a legjobbak között!

Tauck

A Tauck család már több mint 90 éve foglalkozik turisztikai élményekkel, méghozzá világszerte. A család nevét több generáció hordozta már a vállán ez idő alatt sikert sikerre halmozva, ami kétségtelen, hogy az egységet, az innovációt és a tiszteletet éltető munkafilozófiájuknak köszönhető.

És hogy mire számíthat egy Tauck ügyfél? A közel száz éves fennállás alatt a vállalat rengeteg kapcsolatot épített ki világszerte, ami azt jelenti, hogy ügyfeleik számos exkluzív élményben részesülhetnek – a privát területekre és helyszínekre való belépés csupán néhány ezek közül. A cég továbbá fontosnak tartja, hogy személyzetének minden tagja ragaszkodjon azokhoz az értékekhez, amelyekre a Tauck család felépítette sikerét az évtizedek során. Ennek köszönhetően az ügyfelek biztosak lehetnek benne, hogy bármely szolgáltatást is választják, príma kiszolgálásban részesülnek majd.

hirdetes

A Tauck minőséghez tartozik minden apró részlet, ami kellemesebbé és zökkenőmentesebbé teheti egy aktív kikapcsolódásra vágyó ügyfél utazását.

Bemutatjuk Európa legjobb sétahajóútjait!

AmaWaterways

Az AmaWaterways három, az utazást és a maximális vendégszeretetet szenvedéllyel megközelítő család összefogásából született 2002-ben.

A cég első három társtulajdonosának (Rudi Schreiner, Jimmy Murphy és Kristin Karst) sikerült egy díjnyertes vállalkozást felépíteniük, amelyet egy 21 tagú flotta erősít – de a terjeszkedés már a horizonton is látható.

Az AmaWaterways egy rendkívül személyes utazási élményt kínál, ugyanis maguk a tulajdonosok is személyesen vesznek részt a vendégek szükségleteinek biztosításában. Mindehhez persze társul a családok design, kiszolgálás és csodás ételek iránt érzett szenvedélye is.

A vállalat magasra tette a mércét iparvezető kezdeményezéseivel – egy vagy két erkélyes kabinok; kevesebb vendég a hajókon a zsúfoltság érzetének elkerülése érdekében; egy változatos szárazföldi programfüzet, ami minden érintett kikötőre kitér; különleges érdeklődési köröket lefedő túrák és különböző túratempók; egy flottányi igénybe vehető kerékpár, vezetett gyalogtúrák és még sok más.

A La Chaîne des Rôtisseurs tagjaként az AmaWaterways csak a legkiválóbb minőségű ételeket kínálja a vendégeknek, amelyek elkészítését akár végig is nézhetik a túra résztvevői. A borkínálatról csak annyit, hogy a vállalat több témára épülő bortúrát is kínál a hajózási lehetőségek között.

Bemutatjuk Európa legjobb sétahajóútjait!

Crystal Cruises

A Crystal Cruises 2016-ban véglegesen beírta magát a folyami sétahajózás történelemkönyvébe, amikor bemutatták a Crystal Mozart névre hallgató hajót. A Crystal Mozart egy régebbi szerkezet, azonban a CC a legszínvonalasabb minőségi szabványok szerint újította fel azt a hajózók nagy örömére. Egy évvel később a Mahler és a Bach hajók is csatlakoztak a flottához, 2018 pedig két új tag, a Ravel és a Debussy éve.

hirdetes

Míg a legtöbb folyami sétahajózási vállalat egy meglévő, bevált modell alapján működik, a Crystal Cruises egy teljesen új sétahajózási stílust teremtett meg, ami első sorban díjnyertes óceánjáró hajóira épül. Hogy mi különbözteti meg ezt a stílust a megszokott folyami sétahajózási élményektől? Kezdetnek ott van például a tágas étterem, a páratlan személyzet-vendég arány, illetve a tény, hogy a személyzet ugyan azt a minőségi betanítást kapta, mint a CC óceánjárói – biztosítva ezzel a tökéletes kiszolgálást az utasok számára.

A Vintage Room, a megannyi kényelmes társalgó, a gyógyfürdő és a medencével ellátott fitneszközpont szintén meglehetősen csábító szempontok lehetnek a luxusra vágyó utasok szemeiben. Ez azonban még mindig nem minden, a hajókon ugyanis komornyikszolgálat is működik.

A Crystal Cruises túrák hosszabbak az átlagos sétahajózásoknál, hogy egy sokkal kellemesebb tempóban lehessen lebonyolítani őket. A vendégeknek bőven akad idejük a pihenésre, a táj csodálására, a kikötőkben töltött éjszakák kiélvezésére és a megannyi szárazföldi lehetőség kipróbálására.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Dunai panoráma

Dunai panoráma: Milliók kedvence, Budapest első számú reklámarca. A dunai panorámába... Tovább

Arany János

Arany János: az egyik leghíresebb magyar költő, aki mind emellett, tanár, újságíró, a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!