notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Meg fogsz lepődni, de Magyarország nyerheti idén az Eurovíziós Dalfesztivált!

hirdetes

Magyarország nyerheti idén az Eurovíziós Dalfesztivált?

LK

Úgy tűnik, hogy azzal, hogy az AWS zenekar képvisel minket a 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválon Lisszabonban, elég nagy esélyünk van arra, hogy akár meg is nyerjók a versenyt. Nézd meg, hogy miért! 

Meg fogsz lepődni, de Magyarország nyerheti idén az Eurovíziós Dalfesztivált!

Idén is megrendezésre került A Dal műsor, ahol tehetséges zenészek mérkőztek meg egymással azért, hogy valamelyikük Magyarországot képviselje a 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválon. Több elődöntőn és rengeteg változáson estek át a dalok, majd a szakmai zsűri és a nézők segítségével eldőlt, hogy ki képviseli Magyarországot: az AWS zenekar.

 

A zenekart 2006-ban alapította  Brucker Bence, Kökényes Dániel, Siklósi Örs és Veress Áron. Az AWS egy magyar alternatív rock-metal, post-hardcore zenekar, akik igen megosztóan hatottak a nézőkre. Amikor közösségi oldalunkon bejelentettük a hírt, hogy az AWS utazik Lisszabonba, követőink elég változatosan reagáltak a hírre: voltak, akik kifejezetten örültek a hírnek, hiszen ilyen stílus még nem képviselte hazánkat a megmérettetésen, azonban akadtak olyanok is, akik egyáltalán nem voltak megelégedve, és teljesen máshogy képzelték el a verseny végkimenetelét.

hirdetes

 

A kommentekből kiderül, hogy sokan Horváth Tamást küldték volna ki Lisszabonba, akinek sajnos még a legjobb négybe sem sikerült bejutnia. Emellett az emberek még a Yesyes nevű formációt láttak volna a dobogó legfelső fokán. Úgy tűnik azonban, hogy az AWS zenekarral elég nagy esélyünk van a győzelemre a 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválon, a következő oldalon elmondjuk, hogy miért!

fotó: adal.hu

Meg fogsz lepődni, de <a class="autolinkeles" title="magyarország" href="https://www.magyarorszagom.hu/magyaroraszag.html">Magyarország</a> nyerheti idén az Eurovíziós Dalfesztivált!

Ahogyan a magyar nézők kifejtették a véleményüket, úgy megérkeztek a külföldi Eurovíziós Dalfesztivál rajongók, akik szintén értékelték az AWS produkcióját.

 

„A győztesek! 12 pont Szerbiából”

 

„Jó választás, Magyarország!”

hirdetes

 

„Sok szerencsét Oroszországból!”

 

“Győzelem! Magyarország nem is választhatott volna jobbat! Ez a legjobb, amit Magyarország valaha az Eurovízióra küldött! Készülj fel az ostromra, Lisszabon! Jön az AWS!”

 

Úgy tűnik tehát, hogy a külföldi hallgatókat teljesen meggyőzték a fiúk! Bayer Friderika a Kinek mondjam el vétkeimet című dalával az eddigi legeredményesebb magyar versenyző az Eurovíziós Dalfesztiválon, hiszen 1994-ben a negyedik helyen végzett. A kommentek alapján azonban lehet, hogy a 2018-as év a magyaroké lesz, és az AWS dobogóra állhat Lisszabonban. Mi nagyon szurkolunk a fiúknak, és minden fontos információról beszámolunk majd az oldalon!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
36 868
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 060 160
Közösség

Szótár

Harry Houduni

Harry Houduni: Harry Houdini Weisz Erik  néven született 1874-ben, Budapesten. A világ egyik... Tovább

Lendvai vár

Lendvai vár: manapság sajnos Szlovéniában található, pedig nemzeti értékünknek számít. A... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 230

Átlagos értékelés: 4.9

Érdekességek Magyar Magyarország