Év Fürdője 2018 – Meglepetés a legjobbak között!

hirdetes

Év Fürdője 2018 – Meglepetés a legjobbak között!

Sz.F.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ezen a nyáron már negyedik alkalommal versengtek a hazai fürdők egymással. Az Év Fürdője közönségszavazáson 2018-ban is három kategóriában kerestek győztest. A legnagyobbak csatája ismét bravúrral végződött! 

Év Fürdője 2018 – Meglepetés a legjobbak között!

Három kategóriában lehetett szavazni 

 

A versenyben azok a magyarországi fürdők vesznek részt, amelyekben legalább egy medence van, ami nem úszó- vagy tanmedence. A kategóriák kialakítása azért volt szükséges, mert hazánk több mint kétszáz fürdője rendkívül eltérő adottságokkal és lehetőségekkel rendelkezik.

 

A kisebb fürdőknek nem lenne esélye a nagy, országos vagy akár nemzetközi hírű, illetve nagyvárosokban található fürdőkkel szemben, így azonban a hozzájuk hasonló fürdőkkel mérhetik össze magukat. A besorolásnál a szervezők a medencék számát, a település méretét és a fürdő ismertségét vették figyelembe.

hirdetes

 

A versenyről minden érintett fürdő tájékoztatást kapott és jelezhette, ha nem kíván indulni a szavazásban, vagy az előzetes besorolástól eltérő kategóriában szeretne indulni. 

 

Ezek alapján a három kategória az alábbiak szerint alakult:

 

  • Az Év Fürdője 2018 kategóriában - 35 fürdő – jellemzően az országosan, vagy nemzetközileg ismert, illetve nagyvárosokban, jelentős turistaforgalommal rendelkező fürdővárosokban található fürdők indulnak ebben a kategóriában
  • Az Év Feltörekvő Fürdője 2018 kategóriában - 71 fürdő – leginkább a regionális jelentőségű fürdők találhatóak ebben a kategóriában
  • hirdetes
  • A Helyiek Kedvenc Fürdője 2018 kategóriában - 86 fürdő – a helyi jelentőségű, kis településeken található, néhány medencével rendelkező fürdők indulnak ebben a kategóriában

 

A szavazás 2018. augusztus 31-ig tartott, és mindhárom kategóriában a legtöbb érvényes szavazatot szerzett fürdő nyert. Most pedig nézzük a nyerteseket, a következő oldalon folytatom! 

 

Forrás: azevfurdoje.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes
Érdekességek Hírek Kirándulás Magyar Magyarország Sport Utazás

Szótár

Jedlik Ányos

Jedlik Ányos: Jedlik Ányos magyar természettudós, feltaláló. Eredeti neve Jedlik István, az... Tovább

Floppy lemez

Floppy lemez: a mai gyerekek már nem tudják, hogy mi ez. Úgy néznek rá, mint egy VHS... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb magyarországi hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.