hirdetes

Ez a srác mindent megtesz azért, hogy úgy nézzen ki, mint David Beckham

Ez a srác eddig 7 milliót költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint az exfocista, David Beckham. Itt azonban nincs még vége, hiszen a 19 éves fiú, még nem teljesen elégedett a végeredménnyel! 

Mindent megtesz azért, hogy az exfocistára hasonlítson!

Jack Johnson David Beckham egyik legnagyobb rajongója, sőt, annyira imádja, hogy fejébe vette: úgy akar kinézni, mint az exfocista. A srác eddig több mint 7 milliót költött az átalakulásra, ám az eredménnyel maximálisan még nem elégedett, ezért úgy döntött, hogy további 10 milliót fog a projektbe fektetni.

Az sem fogja vissza álmai elérésében, hogy jelenleg munkanélküli, a plasztikai műtéteket pedig csak kölcsönökből tudja finanszírozni. Az eddigi beavatkozások között szerepel az ajakfeltöltés, áll átalakítás, sőt, még a szemöldökét is átformálták, valamint a fogaid is megcsináltatta. Ez még azonban nem volt elég, hiszen a bőrét injekciós kezelésekkel tették feszesebbé és egy komoly barnításon is átesett.

hirdetes

A 19 éves srác nem csak külsőleg szeretne hasonlítani a sztárra, de az egész életstílusát leutánozná. Azt tervezi, hogy ha elvégzik rajta az összes terezett műtétet, egy brit televíziónál helyezkedik majd el.

Mindent megtesz azért, hogy az exfocistára hasonlítson!
Mindent megtesz azért, hogy az exfocistára hasonlítson!
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Mátyás-templom

Mátyás-templom: 1255-ben nyitotta meg a kapuit a budai oldal legszebb temploma, melynek az elmúlt... Tovább

Félautomata fényképezőgép

Félautomata fényképezőgép: fényképezés történetében mérföldkőnek számít a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Külföld