hirdetes

Végre valaki megmondta - Tudd meg te is, mi kell a Nőnek!

Sz.F.

Végre lehull a lepel, kimondták, mi is kell a nőnek! A férfiaknak különösen ajánlom ezt az elgondolkodtató cikket, végre megteheted azt, amit alapból is meg kellene tenned! Hölgyek, kíváncsi vagyok a véleményetekre, tényleg erre van szüksége a nőknek?

Végre valaki megmondta - Tudd meg te is, mi kell a Nőnek!

Annyiszor hallhattuk, olvashattuk már, hogy mi az, ami nem kell a nőnek, mi az, ami rossz egy férfiban, de még azt is, hogy mi a rossz vagy éppen jó egy nőben. A dolog másik oldal viszont még eddig nem volt tisztázva, mi az, ami kell a nőnek vagy éppen a férfinek ahhoz, hogy boldog legyen az élete, mire van szüksége ahhoz, hogy tökéletes harmóniában, boldogságban éljen a párjával.

Ez a cikk arról szól, hogy mi kell a nőnek, előre leszögezem, hogy ez nem szentírás ez csak az ÉN szerény véleményem és tapasztalatom persze mindenki máshogy látja ÉN valahogy így. Nézzük tehát mire van szüksége a nőnek! A következő oldalon elmondom! 

Végre valaki megmondta - Tudd meg te is, mi kell a Nőnek!

Nő számára nincs vonzóbb egy határozott magabiztos férfinél, aki biztos lábakon áll és tudja, hogy mit akar, a félénk kisfiúk nem kellenek senkinek. Kevesen tudják, hogy ha meg tudunk nevettetni egy Nőt, azzal bármit elérhetünk. Mert tudjuk a legszebb ékszer, amit egy Nő viselhet, az a mosoly, nem igaz?!

hirdetes

Fontos, hogy biztonságban érezze magát melletted, azt akarja, hogy mellette legyél, amikor kell, és nem amikor NEM, igen van ilyen is, amikor egyedül akar lenni. Egy Nőnek kell szabadság, kell a saját mozgástér, ami senkié, csak az övé, ha tiltasz dolgokat vagy bebörtönzöd a legrosszabb, amit valaha is tehetsz, mert az ellenkezőjét fogja csinálni. Hidd el, ha megadod neki a szabadságot, te is megkapsz tőle mindent. 

hirdetes
Végre valaki megmondta - Tudd meg te is, mi kell a Nőnek!

Tudj bocsánatot kérni Férfi módjára, ha rosszat csináltál és ne kifogásokat keress, az őszinteség és az egyenesség nagy erények. Azt add neki, amire vágyik ne azt, amit kér, egy Nő az apró figyelmességnek örül a legjobban. Ha észben tartod a névnapját, esetleg a hófordulótok napját, megleped egy kisebb ajándékkal, mondjuk egy rózsával, nem nagy dolgok ugye?! Mégis hatalmas örömöt tudsz vele szerezni, nagyobbat, mint bármilyen más drága ajándékkal, és örökre megjegyzi.

Hogy miért?!

Mert a sok pancser ezekre egy kis figyelmet sem szentel, és nem foglalkoznak vele. Egy igazi Nőnek nem kell drága ajándék, nem kell pénz, mert egy igazi Nő nem függ senkitől, ne szép autóval akard lenyűgözni, megértéssel, odaadással! Gondolkodj a fejeddel és ne azzal, ami a gatyádban van, használd őket arra, amire valóak, és meg lesz az eredménye! 

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Balatoni ingatlan

Egy balatoni ingatlan manapság nagy értéknek számít, hiszen legyen szó saját célú... Tovább

Karinthy-gyűrű

Karinthy-gyűrű: kitünetésfajta, melyet évente ítélnek oda az arra érdemes művészeknek. A... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek