hirdetes

Egy orvos sokkoló videón mutatta meg, mi az utolsó, amit egy covidos haldokló beteg lát

VN

2020-at írunk, amikor javában tombol a koronavírus járvány a világ legtöbb pontján. Lassan már egy éve felhívták a figyelmünket a helyes viselkedésre ezekben a időkben, kutatók, orvosok, szakemberek kérnek minket, hogy tartsunk megfelelő távolságot egymástól, viseljünk maszkot, és rendszeresen mossunk kezet. De sokan még mindig ellenkeznek, erre reagált videóban egy amerikai orovs!

Sokkoló koronavírus videó

Maradj otthon, viselj maszkot, tartsd a távolságot, moss kezet!

2020 protokollja egyetlen mondatban a fentebb olvasható főcím lenne. Részletesen kifejtve: amikor csak teheted, maradj otthon, csökkentsd a közösségben töltött idő gyakoriságát, és hosszát, a létszükségleti feladatokat egyedül, ne pedig csoportosan lásd el, gondolunk itt a bevásárlásra, kutyasétáltatásra, amikor közösségbe mész, viselj maszkot, erre már szabályok is vannak, gyakorlatilag már mindenhol, zárt, illetve nyitott tereken is kötelező maszkot viselni, tarts, legalább másfél méter távolságot, igen, ha sorban állsz akkor is, de ha módod van rá, még másfél méternél is többet, és alaposan moss kezed, akárhányszor csak szükségesnek érzed, ne csak vizezd be a kezed, hanem szappannal fél percig mossad! Ezek az általános óvintézkedések, amelyekkel lassíthatjuk a koronavírus járvány terjedését, illetve jó magunk is megelőzhetjük, hogy elkapjuk a kórt. Ezzel szemben még mindig az látható, hogy sokan nem tartják magukat ehhez, megkérdőjelezik a döntéshozók, de ezzel együtt a szakemberek döntéseit is. Éppen ezért készült el ez a  videó, egy amerikai orvosnak köszönhetően: „Ez az utolsó dolog, amit egy haldokló covidos beteg lát” címmel.  Nézzétek meg ti is, nagyon tanulságos!

hirdetes

„Ez az utolsó dolog, amit egy haldokló covidos beteg lát”

hirdetes

„Remélem, hogy az életed utolsó percei nem így fognak kinézni! Ugyanis te is ezt fogod látni életed utolsó perceiben, ha nem kezd el mindenki maszkot hordani, ha közösségbe megy, ha nem tartja mindenki magát a közösségi távolságtartáshoz, ha nem mossuk a kezünket rendszeresen, és alaposan. Megígérhetem neked, hogy ez az, amit látni fogsz. Megígérhetem, hogy ez az, amit anyukád látni fog. Megígérhetem, hogy ez az, amit apukád látni fog. Megígérhetem, hogy ez az, amit a gyereked látni fog, amikor elkapja a koronavírust. Ez komoly. Könyörgöm neked, tartsd be az előírásokat, annak érdekében, hogy elkerüld te is és a szeretteid is ezt a tragédiát!”

Egy szó, mint száz! Tartsátok be a szabályokat: ha tehetitek maradjatok otthon, viseljetek maszkot, tartsatok megfelelő távolságot, és mossatok sűrűn, alaposan kezet! 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Az ősmagyarok viselete

Az ősmagyarok viselete: Őseink ruházatukban az ázsiai ruhadarabokat hordták és azokat... Tovább

Ábel a rengetegben

Az Ábel a rengetegben Tamási Áron 1932-ben megjelent regénye, az Ábel-trilógia első kötete.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek
X
Kövess minket facebookon!