hirdetes

10 dolog, amit nem szeretnek a férfiak a nőkben

SZ.F.

Vannak dolgok, amiket egyáltalán nem szeretnek a férfiak a nőkben, szerencsére azért sokkal több olyan van, amit imádnak! Azért ezt a 10 tippet mindenkinek ajánlom, hasznos lehet! 

10 dolog, amit nem szeretnek a férfiak a nőkben

Abban egyetérthetünk, hogy a szépség fogalma rendkívül változó, mivel minden ember szép, természetesen mindenki a maga módján. Szokták mondani, hogy a belső értékek, a belső szépség a legtöbbször sokkal többet ér, fontosabb, mint a külső szépség, illetve azt is tudjuk, hogy aki lelkileg jól érzi magát, az kívülről is ragyogóbb, kisugárzik a belső szépsége!

Arra a kérdésre, hogy milyen a szép nő, nagyon nehéz választ adni. Arra is, hogy milyen típusú nőket kedvelnek leginkább a férfiak. Egyértelmű választ pedig lehetetlen adni, mivel ahány férfi, annyi válasz, mindenkinek más a szép. Hozzáteszem gyorsan, hogy ez így van jól, nagyon rossz lenne, ha mindenkinek ugyanaz a típusú nő tetszene, így ugyanis elveszne a nő értéke, ami nem más, mint az egyéniség.

Viszont abban egyetért szinte minden férfi, hogy akadnak olyan belső és külső tulajdonságok, amik nem hogy vonzzák a pasikat, de még taszítják is őket!

hirdetes

Az extrém frizura

Nem igazán kedvelik azokat a nőket, akiknek túlságos kirívó frizurájuk van. Ne legyen túl színes, túl harsány, és kirívó fazonra vágva. Jobban szeretik az ápolt, természetes hullámokat, a hosszú hajat.

Túl sok smink

legyen smink, de ne fedje el teljesen az arcvonásainkat. Válasszunk egy halványabb, természetesebb, de túl kirívó sminket. Ne felejtsük: “a kevesebb, néha több”.

Szempilla

Ne viseljünk műszempillát, és ne használjunk túl sok szempillafestéket. A férfiak jobban szeretik a hosszú, de természetesebb hatású szempillákat.

Smink

Ne legyen túl fényes, csillogó a smink, inkább legyen természetes.

Sárga fogak, rossz lehelet

hirdetes

Figyeljünk oda a szájunk higiéniájára, járjunk rendszeresen fogorvoshoz, nagyon taszító tud lenni a rossz lehelet, és az elszíneződött fogak. – Ez természetesen férfiak esetében is igaz!

Személyes higiénia hiánya

A töredezett körmök, borostás lábak, hónaljszőrzet, pattanások, elnőtt szemöldök stb.

Száraz, vagy túl zsíros arcbőr

Ha túl száraz, vagy túl zsíros az arcbőrünk, figyeljünk oda mindig az ápolására. Nem vonzó az ápolatlan arcbőr.

Nyilvános sminkelés

A férfiakat nem érdeklik a részletek, és ki nem állhatják, ha valaki nyilvánosan kenegeti magát alapozóval, vagy szedi a szemöldökét.

Erős, sötét rúzs

A nagyon kirívó rúzs nem vonzó, főleg, ha még a fogakra is rátapad.

Túl sok parfüm

A nagyon erős illat már nem vonzó, csak egy-egy leheletnyi parfümöt használjunk a csuklónkra, és a nyakunkra.

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Macskafogó

A Macskafogó 1986-ban bemutatott magyar–német–kanadai rajzfilm, amelyet Ternovszky... Tovább

Szerbia

Szerbia: Szerbia, hivatalos nevén Szerbia Köztársaság délkelet-európai állam. Manapság... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek