notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ilyen nőre van szüksége a férfiaknak!

Meg fogsz döbbenni! Ilyen nőre van szükségük valójában a férfiaknak!

LK
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

"Nincs szükségünk több buta cicababárabára. Nincs szükségünk végletekig kipingált pofira." Egy igazi férfi mondja el, valójában mit keresnek egy nőben a férfiak!

Ilyen nőre van szüksége a férfiaknak!

Mindig azt halljuk, hogy a nők mennyire bonyolultak, pedig a férfiakat sem olyan egyszerű megérteni. Senki sem lát a férfiak fejébe, nem lehet tudni, hogy pontosan mire vágynak. Egy kis segítséget nyújt ebben Miklós, aki őszintén elmondja, hogy pontosan mire van szükége a férfiaknak, mit keresnek egy nőben, és mi az, amit egyszerűn gyűlölnek a nőkkel kapcsolatban. 

 

A következő oldalon elolvashatod Miklós levelét! 

Ilyen nőre van szüksége a férfiaknak!

Kedves Lányok, Nők!

 

“Nincs szükségünk több buta cicababárabára. Nincs szükségünk végletekig kipingált pofira. Sem pedig tetovált szemöldökre. Nem fogunk elalélni, ha 20cm-es magassarkúban tipegve teszitek tönkre rekord idő alatt a gerincoszlopotokat. A miniszoknya pedig nem elegáns. Nem tartjuk dögösnek, ha egy lány nagyobb mennyiségű alkoholt fogyaszt és azt sem, ha káromkodik.

hirdetes

 

De az dögös, ha egy nő tudja, mit akar. Vagy az, ha a konyhában otthonosan mozog. Ha a lakásból képes otthont varázsolni. Ha visszafogottan és igényesen öltözködik. Ha nem egy sóska levél szárán él napokig, hanem úgy eszik, mint egy ember. Ha sportol - vagy ha nem. Csak szeresse, amit csinál és tudja, hogy mi az, amit szeret. És elmondja, hogy mi az, amit szeret. A hisztit nem tudjuk és nem is akarjuk kezelni.

Ilyen nőre van szüksége a férfiaknak!

“Nem büntet minket, férfiakat olyan dolgok miatt, amit az előző barátja, a szülei, a barátnői, egy Facebook posztoló vagy a világ "tett" vele. Nem mondja meg, hogy mit és hogyan csináljunk. Mi férfiak vagyunk, mi tudjuk. Hagyjátok, hogy férfiak legyünk. Ti pedig legyetek nők! Szükségünk van rá, hogy szeressetek és elfogadjatok minket. Hogy támogassátok világmegváltó terveinket.

hirdetes

 

Ha látjuk, hogy segítség kell Nektek, úgyis megteszünk mindent, ami tőlünk telik. Vagy még annál is többet. Védeni akarunk Titeket, és boldoggá tenni. A boldogságotok számunkra a legfontosabb. És amikor reggel mellettünk felkeltek, kócos hajjal, gyűrött pólóban és smink nélkül, higgyétek el, számunkra akkor vagytok a legszebbek."

 

Forrás: Facebook, tudnodkell.info

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
196 981
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
4 518 365
Közösség
hirdetes

Szótár

Klasszikus magyar nóta

Klasszikus magyar nóta: Nemzeti azonosságunk része, ez a mi zenei anyanyelvünk, szervesen... Tovább

Komáromi erődrendszer

Komáromi erődrendszer: A komáromi erődrendszer részei egyrészt a történelmi Komárom két... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 114

Átlagos értékelés: 5.0

Érdekességek