hirdetes

Meg fogsz döbbenni! Ilyen nőre van szükségük valójában a férfiaknak!

LK

"Nincs szükségünk több buta cicababárabára. Nincs szükségünk végletekig kipingált pofira." Egy igazi férfi mondja el, valójában mit keresnek egy nőben a férfiak!

Ilyen nőre van szüksége a férfiaknak!

Mindig azt halljuk, hogy a nők mennyire bonyolultak, pedig a férfiakat sem olyan egyszerű megérteni. Senki sem lát a férfiak fejébe, nem lehet tudni, hogy pontosan mire vágynak. Egy kis segítséget nyújt ebben Miklós, aki őszintén elmondja, hogy pontosan mire van szükége a férfiaknak, mit keresnek egy nőben, és mi az, amit egyszerűn gyűlölnek a nőkkel kapcsolatban. 

A következő oldalon elolvashatod Miklós levelét! 

Ilyen nőre van szüksége a férfiaknak!

Kedves Lányok, Nők!

“Nincs szükségünk több buta cicababárabára. Nincs szükségünk végletekig kipingált pofira. Sem pedig tetovált szemöldökre. Nem fogunk elalélni, ha 20cm-es magassarkúban tipegve teszitek tönkre rekord idő alatt a gerincoszlopotokat. A miniszoknya pedig nem elegáns. Nem tartjuk dögösnek, ha egy lány nagyobb mennyiségű alkoholt fogyaszt és azt sem, ha káromkodik.

hirdetes

De az dögös, ha egy nő tudja, mit akar. Vagy az, ha a konyhában otthonosan mozog. Ha a lakásból képes otthont varázsolni. Ha visszafogottan és igényesen öltözködik. Ha nem egy sóska levél szárán él napokig, hanem úgy eszik, mint egy ember. Ha sportol - vagy ha nem. Csak szeresse, amit csinál és tudja, hogy mi az, amit szeret. És elmondja, hogy mi az, amit szeret. A hisztit nem tudjuk és nem is akarjuk kezelni.

Ilyen nőre van szüksége a férfiaknak!

“Nem büntet minket, férfiakat olyan dolgok miatt, amit az előző barátja, a szülei, a barátnői, egy Facebook posztoló vagy a világ "tett" vele. Nem mondja meg, hogy mit és hogyan csináljunk. Mi férfiak vagyunk, mi tudjuk. Hagyjátok, hogy férfiak legyünk. Ti pedig legyetek nők! Szükségünk van rá, hogy szeressetek és elfogadjatok minket. Hogy támogassátok világmegváltó terveinket.

hirdetes

Ha látjuk, hogy segítség kell Nektek, úgyis megteszünk mindent, ami tőlünk telik. Vagy még annál is többet. Védeni akarunk Titeket, és boldoggá tenni. A boldogságotok számunkra a legfontosabb. És amikor reggel mellettünk felkeltek, kócos hajjal, gyűrött pólóban és smink nélkül, higgyétek el, számunkra akkor vagytok a legszebbek."

Forrás: Facebook, tudnodkell.info

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Dagály fürdő

Dagály fürdő: Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda, röviden Dagály fürdőt... Tovább

A forint pénzrendszer

A forint pénzrendszer: 1946. július 19-én a Magyar Köztársaság Kormánya a 9000/1946 ME. Sz.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek